חולשה בצוואר- נפילת ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה בצוואר- נפילת ראש
    אילן
    01/11/2012

ערב טוב,
    אני בן 64 סובל מהמחלה כבר 4 שנים ואחרי אישפוז.. שמשום מה יצאתי ממנו חלש יותר ממה שנכנסתי! שאלה לי..מה עושים עם חולשה מאוד חזקה בצאוור? .. ובנוסף חוש טעם רדוד.. סתימה בושט.. ואי יכולת להרים את הידיים.. האם זה יכול לפגוע גם ברגליים ובהליכה?
    בעיקבות האישפוז האחרון התחלתי לקחת 75מ"ג סטרואידים, אימורן ו6 מסטינול ביום.. (יצאתי מהאשפוז ביום א)
    הודה לכם אם תענו לי ומוכן לעזור לפורום בכל דרך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה בצוואר- נפילת ראש

הוספת תגובה

• חולשה בצוואר- נפילת ראש - תגובה

ערן משה
    01/11/2012

אילן, החולשה בצוואר אמורה להשתפר עם טיפול שכרגע הוא סטרואידים ומסטינון, כך בעצם עם כל התסמינים שלך, בתקווה שבהמשך אימוראן יחליף את הסטרואידים. חוש טעם אכן נפגע בהחמרה, לא מבען מה זה סתימה בושט- אם זה משהו מכני אז זה לא קשור למיאסטניה, אם הכוונה לקושי בבליעה זה חלק מהתסמינים ובעקבות זה גם ירידה בתיאבון.
    האם זה יכול להתקדם לרגליים ולגרום קשיים בהליכה? התשובה היא כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכן לעזור - תגובה

משה פיק
    01/11/2012

שלום אילן,
    אם אתה מוכן לעזור, שלח לי מייל ונברר במה אתה יכול לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו