ריטלין ומיאסטניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין ומיאסטניה
    שירה
    17/11/2012

שלום רב

רציתי לדעת אם אפשרי לקחת ריטלין כשחולים במיאסטניה?
    למיטב ידיעתי ריטלין לא נמצא ברשימת התרופות שעלולות להחמיר מיאסטניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין ומיאסטניה

הוספת תגובה

• מדוע אני לא מקבלת תשובה?

שירה
    22/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אני לא מקבלת תשובה? - תגובה

משה פיק
    22/11/2012

מצטער שירה,
    לא נתתי לך תשובה היות ואיני יודע את התשובה (איני רופא). אני גם לא מייעץ לגבי תרופות שרשומות או לא רשומות ב"רשימת התרופות האסורות למיאסטניה" אני רק מספק את הרשימה ומציע לכול חולי המיאסטניה שיציגו אותה לפני כול רופא שרושם להם תרופה כולשהי שאין להם ניסיון קודם איתה. אני מציע שתפני לנוירלוג שלך לקבלת תשובה מוסמכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין ומיאסטניה - תגובה

ערן משה
    22/11/2012

לפיתופעות הלוואי לא נראית סיבה שתחמיר מיאסטניה עם נטילת ריטלין. אבל כמו שאנחנו נוהגים לאמר תמיד ראשית יש להתייעץ עם הנוירולוג המטפל ושנית יש להיות קשובים לגוף אם איןהחמרת מיאסטניה בתחילת נטילת ריטלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו