מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרפאת טרשת נפוצה בבילנסון -ערן משה06/03/2008
שלום לכולם
אני אמור לעבור טיפול בהחלפת פלזמה בבלינסון ולשם כך עליי לעבור דרך הצוות בנוירולוגי המטפל בכך- מרפאת טרשת נפוצה. הייתי בביקור אצל ד"ר הלמן, מאד נחמד ,אמפטי ונראה כי מבין את המחלה המבולבלת הזו.
האם מישהו מטופל במרפאה זו?
האם מישהו עובר טיפולי החלפת פלזמה בבלינסון?
אם כן אנא כתבו דעתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן משה -
גזית מאירה06/03/2008בוקר טוב
אני עוברת טיפולי פלסמה פרזיס בבלינסון בבנק הדם , מעולה מעולה יחס אדיב
מאד מרוצה מהטיפול המסור . התחלתי יום כן ויום לא, לאחר מכן עברתי לפעם בשבוע
יש שיפור בעיניים (אצלי הפגיעה בעיקר בעיניים קצת בגפים בידים צוואר ועייפות ותשישות קשה)
הגעתי עם עיניים עצומות כמעט .
עברתי דרך ניורולוגית אצל ד'ר מוסברג אני מטופלת. הגעת למקום מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאירה -
ערן משה06/03/2008תודה. אני מטופל כרגע אצל ד"ר הלמן, נראה לי איש רציני ומבין, מקווה שאני לא מתבדה (פעם נוספת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה שלום -
פרי06/03/2008לערן משה שלום, אתה מדבר על טיפול חדש החלפת פלזמה בבלינסון. גם אני מטופלת בביח בלינסון אצל דר' הלמן אני רוצה להגיד לך שנפלת על הרופא הכי טוב שאני מכירה רופא הכי מקסים שיש אני רוצה להגיד לך שנפלת בידים טובות גם אני צריכה לעבור פעם רשונה טיפול של החלפת פלזמה אני מתאשפזת ביום שני בביח בלינסון
הרבה בריאות פרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)