רפואה משלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה משלימה
    מניה
    20/12/2012

שלום רב,
    האם רפואה משלימה יכולה לסייע בהתמודדות עם המחלה? אם כן לאיזה כיוון ברפואה משלימה מומלץ לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפואה משלימה

הוספת תגובה

• רפואה משלימה - תגובה

ערן משה
    20/12/2012

מכל החולים שאני שמעתי שעשו ניסיונות ברפואה משלימה כולל אנוכי, לא נמצא פתרון או אפילו שיפור חלקי. אבל זה רק מידע אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה משלימה - תגובה

משה פיק
    20/12/2012

שלום מניה,

אני מסכים עם ערן ואני יכול להוסיף שלאחר הרבה שנים שאני בקשר עם אלפי חולים מרחבי העולם שחלקם ניסה כול מני תרופות/טיפולים מהרפואה המשלימה לא שמעתי מאף אחד שסיפר על השפעה טובה על מהלך המיאסטניה גרביס שהוא חולה בה.

מניה, מדוע אינך נמצאת עם כלל חולי המיאסטניה בארץ שנמצאים בפורום תמיכה בפייסבוק ומשוחחים ביניהם על כול הנושאים החשובים בטיפול/ניהול החיים/תמיכה . . . במחלה המתעתעת שבה אנו חולים ?

צרי איתי קשר דוא"ל ואצרף אותך לקבוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו