שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    איריס
    14/01/2013

אני בת 33 בריאה בד"כ
    לעיתים אני חשב שיד שמאל שלי מאוד חלשה עד כדי כך שאני מתקשה לאחוז בכוס. לאחר זמן מה זה עובר והיד חוזר להיות בסדר. זה נורא מלחיץ כי אפילו אגרוף אני לא יכולה לעשות כשזה קורה. אני לא יודעת מה זה והרופאים לא מוצאים כל בעיה. האם יכול להיות מיאסטניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• מיאסטניה ? - תגובה

משה פיק
    14/01/2013

שלום איריס,

מה שאת מתארת הוא סימפטום שמתאים לחולי מיאסטניה . . . . האם יש לך מיאסטניה או לא, את זה צריך נוירולוג שמבין ומנוסה לטיפול חולי מיאסטניה צריך לתת את התשובה.

בכדי להמליץ לך על נוירולוג מתאים אני חייב לקבל ממך קצת יותר פרטים משמך בלבד ואם את מעוניינת, צרי איתי קשר במשלוח מייל או בטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ערן משה
    14/01/2013

יכול להיות הרבה דברים כולל מיאסטניה. צריך למצוא נוירולוג טוב לבצע בדיקות כמו אי.אמ.גי רגיל. האם זה רק ביד? מה עם הרגליים, בליעה, עניים? אם יש חשיבה על מיאסטניה יש לעשות בדיקת דם לנוגדנים ואי.אמ.גי לסיב בודד.
    בדכ במיאסטניה זה לא בא והולך זה בא ונשאר ואו מתקדם או נשאר למשך זמן ארוך לפע ים יש נסיגה ספונטנית אבל זה לא בשעות או ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו