מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולים טבעיים - ויטמין Dארז22/02/2013
שלום לכולם,
שוטטתי בפורומים לאחרונה ונתקלתי בפורום הנחמד הזה.
לאחרונה קראתי מחקר שהראה שמתן ויטמין D לחולי MG משפר אצלם בעיקר סיפטומים של עייפות. האם ידוע לכם על המחקר הנ"ל? זאת לאור העובדה שקראתי שלדעתם אין לרפואה טבעית אפשרות לעזור במחלה הזו, וזה נראה לי לא מדויק.
מה דעתכם?
נ.ב אינני חולה במחלה, אלא מטפל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טיפולים טבעיים עוזרים ? - תגובה
משה פיק22/02/2013שלום ארז,
אני חולה משנת 1996 שאובחן בשנת 1998 ואז התחלתי להתעניין וללמוד על המחלה. משנה זו ועד היום שוחחתי עם עשרות אלפי חולים מ 74 מדינות ולא שמעתי מאף חולה שיכול להעיד שטיפול בתרופות אלטרנטיביות כולל ויטמינים עזרו לו לשפר את מצב מחלתו ולכן אין שום טיפול מהסוג הנ"ל שמופיע ברשימת הנוירולוגים שמטפלים בחולי המיאסטניה .
יש ברשת לא מעט מאמרים על מחקרים שונים על טיפולים שאין מאחוריהן שום ביסוס מדעי רפואי ולכן לא התבצעו עליהם מעקבים בהשתתפות חולים. ואם ישנם חולים שמציינים שטיפול מסוים עזר להם . . . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם טיפולים טבעיים עוזרים ? - תגובה - תגובה
ערן משה22/02/2013אין לרפואה הטבכית מה לעזור במחלה הזו!!!
ויטמין D אינו משפר תסמיני עייפות הקשורים במיאסטניה וזה מניסיון אישי, אני לא מכיר מישהו שמקבל כמויות של ויטמין D כמוני וזה בגלל אוסטיאופורוזיס. אני מקבל 40000 יחידות חשבוע בכדורים מיוחדים וזה לא שיפר כהוא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות מאכזבות
ארז22/02/2013צר לי מאוד לשמוע תגובתכם זו. ועוד בביטחון מלא.
אפילו לא בדקתם או ביקשתם לקרוא את המחקר שכן הראה שיפור בעייפות.
בנוסף, האם אתם מכירים את כל הטיפולים הטבעיים לפרטי פרטים כדי לקבוע שאף אחד מהם לא עוזר? ומתבססים על מקורות מידע שלא קשורים לרופאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות מאכזבות - תגובה
משה פיק23/02/2013אמנם תשובות מאכזבות שגם לי צר מאוד לשמוע אולם אלפי חולי מיאסטניה במדינות שונות בעולם הגיעו למסקנה זהה לאחר שהטיפולים האלטרנטיבים שהם ניסו (וממשיכים לנסות) אינם עוזרים למחלה אוטואימונית כרונית - כמו מיאסטניה גרביס, הלוואי וזה היה שונה . . . . והטיפולים הטבעיים כן היו עוזרים לטפל במחלה.
דבר נוסף שאני חייב לתקן אותך.
הבעיה של מחלת המיאסטניה היא אינה עייפות אלא חולשת שרירים שאלו שני דברים שונים. הטיפולים שמקבלים חולי מיאסטניה אינם כנגד עייפות אלא כנגד חולשת השרירים וכול זמן שאין טיפול אלטרנטיבי אחד שמסוגל לגרום למערכת החיסונית להפסיק לייצר (או להקטין את קצב יצורם) את הנוגדנים שמתקיפים את קולטני האצטילכולין במרווח עצב/שריר או לחסלם אין ממש תועלת בקבלת טיפולים אלא ע"י חולי המיאסטניה אלא אם הם משמשים לטיפול בתופעות הלוואי של התרופות השימושיות ברפואה הקונבנציונלית . . . ויש לא מעט .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות מאכזבות - תגובה
ערן משה23/02/2013כשתקרא ותבין מהי מיאסטניה, אולי תוכל להציע משהו אחר. המחלה היא לא עייפות!!! אלא בעיה אוטואימונית שגורמת לחולשת השרירים.
גם כך החולים כאן נלחמים בתחנות רוח לקבל טיפולים למחלתם, עשה טובה אישית לך הצע מרכולתך בפורטם אחר ותסתפק בתשובות המאכזבות.
וסליחה על ההתבטאות הגסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלבה
ארז24/02/2013קצת נעלבתי מתגובתכם. לא טענתי מעולם "שהמחלה היא עייפות". ואני מבין היטב מהי המחלה.
תודה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)