מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת פלזמה דרך ניקוזים בגוף -פרי12/03/2008
שולום לכולם מישהו עבר טיפול שנקרא החלפת פלזמה אבל דרך ניקוזים בגוף אשמח לשמוע כי אני עברתי טיפול עם הרדמה מקומית על מנת שאני יוכל לקבל טיפול של החלפת פלזמה זה ממש כמו ניתוח אני פשוט לא יודעת איך להסביר לכם מה עברתי רפואה שלמה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסמהפרזיס, פרי -
משה פיק12/03/2008שלום פרי,
אם אני מבין נכון, את כבר אחרי הטיפול ונמצאת בבית ?
כאשר את כותבת "החלפת פלזמה דרך ניקוזים בגוף" את מתכוונת שחיברו לך צינור ליד הצוואר שדרכו יצא ונכנס הדם ולא דרך צינורות בידיים ?
פרי, כמה טיפולים קיבלת ואיך את מרגישה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה פיק שלום -
פרי13/03/2008למשה שלום נכון אתה צודק חיברו לי צינרות מהצואר עד בית החזה עשו לי הרדמה מקומית עשו לי תפרים בצואר ובבית החזה עדין לא קיבלתי מנות דם רק ביום ראשון אני יתחיל לקבל מנות דם דרך הצינרות האלה בביח בלניסון בבנק הדם אתה יכול ליצור אייתי קשר ואני ינסה להסביר לך יותר מפורט 0525122655 אני רק יכולה להגיד לך שזה ממש כואב ליייי וזה ממש הרגשה לא נעימה זה ממש כמו ניתוח
הרבה בריאות ורפואה שלמה
פריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)