החלפת פלזמה דרך ניקוזים בגוף -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת פלזמה דרך ניקוזים בגוף -
    פרי
    12/03/2008

שולום לכולם מישהו עבר טיפול שנקרא החלפת פלזמה אבל דרך ניקוזים בגוף אשמח לשמוע כי אני עברתי טיפול עם הרדמה מקומית על מנת שאני יוכל לקבל טיפול של החלפת פלזמה זה ממש כמו ניתוח אני פשוט לא יודעת איך להסביר לכם מה עברתי רפואה שלמה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלסמהפרזיס, פרי -

משה פיק
    12/03/2008

שלום פרי,
    אם אני מבין נכון, את כבר אחרי הטיפול ונמצאת בבית ?
    כאשר את כותבת "החלפת פלזמה דרך ניקוזים בגוף" את מתכוונת שחיברו לך צינור ליד הצוואר שדרכו יצא ונכנס הדם ולא דרך צינורות בידיים ?
    פרי, כמה טיפולים קיבלת ואיך את מרגישה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה פיק שלום -

פרי
    13/03/2008

למשה שלום נכון אתה צודק חיברו לי צינרות מהצואר עד בית החזה עשו לי הרדמה מקומית עשו לי תפרים בצואר ובבית החזה עדין לא קיבלתי מנות דם רק ביום ראשון אני יתחיל לקבל מנות דם דרך הצינרות האלה בביח בלניסון בבנק הדם אתה יכול ליצור אייתי קשר ואני ינסה להסביר לך יותר מפורט 0525122655 אני רק יכולה להגיד לך שזה ממש כואב ליייי וזה ממש הרגשה לא נעימה זה ממש כמו ניתוח
    הרבה בריאות ורפואה שלמה
    פריי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו