חוסר בכדורי מסטינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בכדורי מסטינון
    רן להב
    19/03/2013

אני חבר בקופת חולים לאומית ואני הייתי מזמין דרך הקופה שלי כדורים עכשיו הם לא מביאים את התרופה הזו יותר ניסיתי את התרופה התחליפית אך היא לא עוזרת לי מישהו יכול לתת לי אינפורמציה איך להילחם בקופה הזו ובמשרד הבריאות כי נאמר לי שזה הוראה של משרד הבריאות לא להביא מסטינון יותר לארץ לכול הקופות ולהשתמש בתחליף של טבע מי שיכול לעזור לי אני אשמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בכדורי מסטינון

הוספת תגובה

• חוסר בכדורי מסטינון - תגובה

משה פיק
    20/03/2013

שלום רן,
    זה שקופת החולים החליפה את המסטינון בתרופה גנרית זה בגדר בסדר היות ותרופה גנרית, מבחינה רפואית היא תרופה זהה לתרופה המקורית, ז"א ששתי התרופות מכילות פירידוסטיגמין ברומיד שזה החומר הרפואי הפעיל.
    אם השתמשת עד עכשיו בכדורי המסטינון הקטנים והמצופים ועכשיו מציעים לך את הכדורים היותר גדולים ולא מצופים ויש לך בעיות בליעה שגורמות לך בעית בליעה, או שאתה מרגיש שהכדור החדש אינו משפיע טוב כמו הקודם, עליך לבקש מהנוירולוג שלך שיכתוב מכתב לקופת החולים ויסביר מדוע אתה חייב לקבל את הכדורים הקודמים (מסטינון). אם הקופה תסרב עלייך לנות למשרד הבריאות ואם תתעקש על בקשתך, אני מאמין שבסופו של דבר תקבל מרשם בצירוף טופס 29ג' שאיתו אתה יכול לגשת לאחד מבתי המרקחת הפרטיים שמיבאים תרופות לארץ והם ידאגו להביא לך את הכדורים הנדרשים.
    זו הפעם הראשונה ששמעתי שטבע מייצרת תרופה גנרית למסטינון. האם אתה יכול לספר לי מה שם התרופה שהם מייצרים כתחליף למסטינון (שם מסחרי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו