לערן -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לערן -
    גל
    16/03/2008

תודה ערן, ככל שאני מתעמקת בסוגי הטיפולים הקיימים כיום אני חושבת לעצמי על העתיד העלול להיות לבני (?) וזה ממש מפחיד, מצד שני ידע הוא כח...אז שתהיה בריאות לכולם אין מה להגיד יותר מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לערן -

הוספת תגובה

• טיפולים בעתיד (גל) -

משה פיק
    16/03/2008

שלום גל,
    אל תקחי את כל מה שנכתב בפורום כמשהו ברור שבנך יצטרך לקבל כל ימי חייו. חולים עוברים טיפולים שמשפרים את מצבם והם ממשיכים לנהל חיים קרובים לנורמלים עם מגבלות מסוימות.
    ישנם חולים רבים (חלקם אני מאמין קוראים אותנו כרגע) שאין להם משהו חריג לספר היות והם חיים את חייהם מבלי לחשוב כל הזמן על המחלה ואולי מדי פעם נדרשים לטיפול כזה או אחר כדי לשמור על מצבם הטוב.
    יש לקחת את המחלה בפרופורציה נכונה ולא להכנס לדכאון.
    תמיד קיים הסיכוי להגיע להפוגה ואני מאחל לכולם שיזכו להגיע למצב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה -

גל
    17/03/2008

משה אתה צודק בהחלט בגישתך וכאמור לא מדובר ב"דיכאון" אלא במחשבה שחולפת לה ככה מדי פעם, ולדעתי המחשבות נודדות דווקא מכיוון שלא מדובר בי אלא בבני, שכאמור מרגיש לא טוב ואני מהצד "חסרת אונים" זו הכוונה. תודה בכל אופן הפרטים חשובים ושלא נצטרך. יום טוב לכולם!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו