אבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון
    הגר
    01/05/2013

שלום אני בת 24 נולדתי אם פוטוזיס בעין שמאל קל מאד עברתי לפני כ 3 חודשים ניתוח לתיקון פוטוזיס ואן שינוי משמעותי ארובות בעינים שלי וחומרת ה׳ פוטוזיס משתנות במשך היום בבוקר בעינים בדרכ כלל בריאות לחלוטין בנוסף יד שמאל שלי חלשה הרבה יותר מיד ימין אם כי לא באופן חריג התפקוד שלי תקין האם יש חשש שמדובר במחלת ה גרבייס אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון

הוספת תגובה

• אבחון - תגובה

משה פיק
    01/05/2013

שלום הגר,
    נפילת עפעפיים (פטוזיס) היא סימפטום של מיאסטניה גרביס.
    פטוזיס שאינו קיים בבוקר ומופיע בהמשך היום - זו תופעה שקיימת במיאסטניה גרביס.
    חולשה בגפיים (לא חייב להיות סימטרי) זה סימפטום של מיאסטניה גרביס.

האם את חולת מיאסטניה גרביס ? את צריכה לעבור סידרת בדיקות אצל נוירולוג שיקבע.

זה שאת כותבת "נולדתי עם פטוזיס" יכול לציין שיש לך מיאסטניה מלידה, מחלה תורשתית גנטית.

אשמח לעזור לך, אולם אני חייב לקבל יותר פרטים, אם תצרי איתי קשר טלפוני או בדוא"ל אדריך אותך לאן לפנות לברור רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון - תגובה - תגובה

ערן משה
    02/05/2013

משה צודק ואוסיף ייתכן פטוזיס מולד ללא קשר למיאסטניה כמו שייתכן שהצד ה"חלש" בגוף לרוב שמאל יהיה חלש מימין באופן טבעי, אם יש חשש והחמרה של החולשה מבעבר הייתי פונה לנוירולוג ונבדק כמו שמשה ציין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו