נס משמיים-תודה לאל -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נס משמיים-תודה לאל -
    שירלי
    18/03/2008

שלום משה,
    אני כותבת לך ולשאר האנשים שחולים במחלה
    שמי שירלי, לפני כ-15 שנה חלה אחי הקטן במיאסטניה גרביס כשהיה בערך בגיל שנה.
    מקרה מאוד מדובר באותם הימים בקרב רופאים בארץ ובחו"ל.
    הרופאים לא ניבאו טובות ואף קצבו את זמנו,שכן לא כ"כ הכירו את המחלה באותם ימים.
    היינו צריכים להשיג תרופות להקלה מחו"ל כי לא ניתן להשיגם בארץ.
    לאחר שלא נותר מה לעשות שיחררו אותו הביתה. לאחר טיפול מסור והמון אהבה ואמונה גדולה באל (אין אנו אנשים דתיים אך האמונה גדולה) ,אחי החלים מהמחלה לגמרי.
    במשך שנים הוגדר כנס רפואי בקרב הרופאים שלא ידעו איך המחלה נעלמה ובכלל איך התפרצה אצל תינוק.
    רופאים מחו"ל ומהארץ בדקו אותו עוד שנים לאחר מכן. ומחקרים נעשים באוניברסיטאות השונות.
    איננו מבינים גדולים במחלה זאת אך מזכרוני כמתבגרת עברה עלינו תקופה קשה.
    אימי מבקשת לציין (ואינה מתיימרת לתת דעה מדעית) שהיא הרגישה שהמחלה התפרצה בעקבות טראומה ריגשית ולכן הקפידה כל הזמן להדגיש בפני הסביבה שאהבה זה המסר שצריך להעביר לו.
    24 שעות ביממה הדגשנו בפניו שאנו אוהבים אותו,חיבקנו אותו כשראשו היה שמוט לאחור,עיניו סגורות וליטפנו ועטפנו אותו בחום ואהבה אינסופית. ברור שאהבנו אותו גם לפני,אבל המשימה היתה לתת תחושה ליד בן שנה שאנחנו כל שעה,דקה ושניה אוהבים אותו.
    כיום אחי המקסים בן 16 וחי חיים רגילים ללא תרופות.
    כמובן שזהו הסיפור בקצה המזלג...
    חשוב לי להגיד למי שקשה לו שתשמרו על אופטימיות ואני מאחלת בריאות לכולכם !
    למרות שהמחלה עברה אני חושבת על האנשים שמתמודדים איתה הרבה.
    חג פורים שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נס משמיים-תודה לאל -

הוספת תגובה

• לשירלי -

משה פיק
    18/03/2008

שלום שירלי,
    סיפורך המדהים מעורר בי עניין ואני מאוד הודה לך אם תצרי איתי קשר, אני מעוניין לשוחח אתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה ולשירלי -

שירלי
    23/03/2008

שירלי שלום,
    קראתי את סיפורכם והוא אכן מרגש ומדהים. שתהיו תמיד בריאים !
    ולמשה - כדאי ששירלי המצטרפת החדשה תקבל בפורום שם משתמש שיבדיל בינינו - אולי איזו תוספת לשמה, כדי שיבדילו בין שתינו.
    חג פורים שמח (אצלנו עדיין חופש..)
    שירלי (מחיפה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירלי ושירלי -

משה פיק
    24/03/2008

שלום שירלי (החדשה).
    סיפורך מאוד מעניין ואני מעוניין לשאול מספר שאלות וללמוד מספר דברים, וכל זאת כדי לאפשר לי לעזור לאחרים במקרים מסויימים שעדיין מעורפלים. לכם במשפחה קרה נס. אם אפשר לשוחח אתך או אימך או אחיך אודה לכם מאוד על העזרה.
    משה פיק
    09-7727060

שלום שירלי (חיפה).
    איני יודע אם שירלי החדשה תמשיך לכתוב בפורום אולם בכל מקרה אני חושב שכדאי שכאשר את כותבת תופיעי בשם שירלי ט.
    מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה -

שירלי
    24/03/2008

אם אכן שירלי החדשה תמשיך לכתוב, נוסיף את האות הראשונה של שם המשפחה.
    בינתיים, אשאר שירלי...
    להתראות, ושוב - כל הכבוד על ניהול הפורום ועל פועלך.
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו