מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נשים עםנעמי12/05/2013
מיאסטיניה גראביס יכולות להיכנס להריון או שעדיף לשקול פונדקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ולידה - תגובה
משה פיק12/05/2013שלום נעמי,
אין בעיה שחולות מיאסטניה אינן יכולות לעבור הריון ולידה .
אם את חולת מיאסטניה ומעוניינת באינפורמציה בנושא . . . . או כול אינפורמציה אחרת על המחלה והחיים לצידה. צרי איתי קשר בדוא"ל או בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נשים עם - תגובה
ערן משה12/05/2013אין שום סיבה לא להיכנס להריון, כמובן שלפני כן יש לדון בכך עם הנוירולוג המטפל וכן ליידע על המחלה את הגניקולוג ועדיף שיהיה קשר בין השניים. בשאלה של הטיפול שאת נוטלת, מה עושים בהחמרת מצב המיאסטניה תוך הריון. לדעתי חולות מיאסטניה כמו כל החולות במחלות אוטואימוניות אחרות צריכות להיות בהריון בסיכון גבוה כדי שהמעקב יהיה צמוד יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חולה והייתי בהריון פעמיים
ליאת28/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיאסטניה היריון לידה ומה שביניהם...
יעל09/06/2013נעמי יקרה,
אני עונה לך בדיליי מסוים אבל חשוב לי לענות לך על מנת לעודד, להרגיע ולתת מעט מניסיוני.
אני חולת מיאסטניה ילדתי פעמיים.
הרופאים המליצו לי על פונדקאות, הנוירולוג שלי לא היה בעד בלשון המעטה, הרגשתי שאני אימת רופאי הנשים ובכל זאת כוח הרצון שלי ללכת בדרך הזו שלא היתה פשוטה בכלל הוא שהינחה אותי.
ראיתי לנגד עיניי את התוצר הסופי ששווה את המאמץ והקושי.
ילדתי בקיסרי עקב חולשת שרירים בגפיים, בילד הראשון ההיריון היה קל והלידה קשה ובילדה השניה ההיריון היה על גבול הבלתי נסבל והלידה ממש בסדר.
אם תרצי עוד פרטים ובכלל עידוד להמשך הדרך, אשמח!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)