האם נשים עם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נשים עם
    נעמי
    12/05/2013

מיאסטיניה גראביס יכולות להיכנס להריון או שעדיף לשקול פונדקאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם נשים עם

הוספת תגובה

• הריון ולידה - תגובה

משה פיק
    12/05/2013

שלום נעמי,

אין בעיה שחולות מיאסטניה אינן יכולות לעבור הריון ולידה .

אם את חולת מיאסטניה ומעוניינת באינפורמציה בנושא . . . . או כול אינפורמציה אחרת על המחלה והחיים לצידה. צרי איתי קשר בדוא"ל או בטלפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם נשים עם - תגובה

ערן משה
    12/05/2013

אין שום סיבה לא להיכנס להריון, כמובן שלפני כן יש לדון בכך עם הנוירולוג המטפל וכן ליידע על המחלה את הגניקולוג ועדיף שיהיה קשר בין השניים. בשאלה של הטיפול שאת נוטלת, מה עושים בהחמרת מצב המיאסטניה תוך הריון. לדעתי חולות מיאסטניה כמו כל החולות במחלות אוטואימוניות אחרות צריכות להיות בהריון בסיכון גבוה כדי שהמעקב יהיה צמוד יותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חולה והייתי בהריון פעמיים

ליאת
    28/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיאסטניה היריון לידה ומה שביניהם...

יעל
    09/06/2013

נעמי יקרה,
    אני עונה לך בדיליי מסוים אבל חשוב לי לענות לך על מנת לעודד, להרגיע ולתת מעט מניסיוני.
    אני חולת מיאסטניה ילדתי פעמיים.
    הרופאים המליצו לי על פונדקאות, הנוירולוג שלי לא היה בעד בלשון המעטה, הרגשתי שאני אימת רופאי הנשים ובכל זאת כוח הרצון שלי ללכת בדרך הזו שלא היתה פשוטה בכלל הוא שהינחה אותי.
    ראיתי לנגד עיניי את התוצר הסופי ששווה את המאמץ והקושי.
    ילדתי בקיסרי עקב חולשת שרירים בגפיים, בילד הראשון ההיריון היה קל והלידה קשה ובילדה השניה ההיריון היה על גבול הבלתי נסבל והלידה ממש בסדר.
    אם תרצי עוד פרטים ובכלל עידוד להמשך הדרך, אשמח!
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו