הטיפול שעברתי -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול שעברתי -
    פרי
    18/03/2008

למשה פיק שלום ולכול הפורם ..
    משה כמו שאתה יודע שעברתי השתלה של ניקוזים כדי לקבל 10 טיפולים של החלפת פלזמה דרך ניקוזים אז רצייתי לשתף אותכם קצת כמו שמשה יודע כבר אז רצייתי לספר לכם מה עברתי ביום הראשון של החלפת פלזמה הייתי ביום ראשון בביח קיבלתי את הטיפול הראשון של מנות דם הכול עבר בסדר חשבתי והייתי מאוד מרוצה שאני יכולה לקום על הרגלים לא הייתי חכמה מספיק חשבתי שאני ממש גיבורה אבל זה ממש לא היה ככה הרופא ביקש שאני ישב אחרי הטיפול חצי שעה לפחות כדי לאכול ולשתות משהו אבל אמרתי לו שאני ירד למטה לאכול ולשתות יצאנו כבר מחוץ לביח אני ובעלי בעלי קנה לי את הבקובק השתיה אני כבר אתחלתי להיות מסוחחרת אמרתי לבעלי תחזיק אותי אני אל מרגישה טוב הוא שאל אותי מה קורה לך אמרתי לו אני לא רואה כלום ואתלפתי לו אני זוכרת שמצאתי את עצמי על הרצפה לכן בעלי אתקשר לנירלוג ושאל אותו מה לעשות הוא החזיר אותי מהר לבנק הדם ושם עדיין הייתי בלי הכרה וקיבלתי נוזלים יצאתי הבייתה רק בערב מכיון שלא רצייתי לאתאשפז אז נשארתי להשגחה יום שלם בחזרה הבייתה היו לי הקאות נראיות חשבתי שאני כבר מאבדת את הכיון שלי אבל כנראה שזה היה מכיון שלא נחתי ורצייתי להיות קצת גיבורה היום יום שליישי אלכתי לקבל את הטיפול השני הוא עבר די בסדר היה לי קצת סחחרות ובחילות אבל סך הכול בסדר לא כמו בפעם הרשונה שלי אני אולכת לקבל ביום חמישי את הטיפול השלישי נקווה שאני יהיה עוד יותר בסדר ואני יצליח סוף כול סוף לחזור לחיים נורמלים שאלתי את הנירלוג שלי עד כמה זמן הניקוזים יכולים לאשאר אצלי בגוף הוא אמר לי בין חצי שנה לשנה מקווה שהטיפול יצליח אני יעדכן אותכם בהמשך
    רפואה שלמה לכולם פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטיפול שעברתי -

הוספת תגובה

• בהצלחה! -

מאסקית
    19/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו