מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- emg sfדיאנה לניאדו12/06/2013
אני בדרך להבחן מסטמיה בדיקת הרספטורים יצא חיובית ועכשיו אני צריכה לעשות אמג סיב בודד.הבעיה שלי היא שאני לא מוצאת איפה לעשות את הבדיקה.לא במור,לא בממוגרפיה,לא בבילינסון.האם למישהו ידידוע איפה?
תודה דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר emg sf - תגובה
משה פיק12/06/2013שלום דיאנה ,
אני יודע למה כוונתך ב "בדיקת הרספטורים" (רצפטורים) .
אם כוונתך הייתה לבדיקת הדם לנוגדנים כנגד קולטני (רצפטורים) האצטילכולין, והתשובה חזרה חיובית והמספר שהתקבל בבדיקה הוא גבוה מ- 1:00 . . . . אינך צריכה לבצע בדיקת SFEMG (אמג. סיב בודד) היות ותוצאה כזו מספקת לך אבחנה למיאסטניה.
אני מציע לך ליצור איתי קשר טלפוני או Email כדי שנוכל לברר את כול הנושא ואשלח לך חומר על מיאסטניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהemg sf - תגובה - תגובה
ערן משה12/06/2013משה צודק באלף אחוז , הבעיה היא שרק אנו החולים יודעים זאת והרופאים עושים דברים מתוך אוטומציה כי אם בעצם יש לך נוגדנים אין שום אפקט ויעילות באבחון בביצוע הבדיקה.
בכל מקרה ניתן לעשות בוולפסון ובאיכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרית
דיאנה לניאדו16/07/2013היי!קיבלתי תוצאות של סי טי חזה ולא מבינה מה זה אומר.בפסגת אונה תחתונה משמאל קשרית בקוטר 5 ממ ובנוסף גרנולומה זעירה מסוידת.
תודה דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרית - תגובה
ערן משה16/07/2013את ההסבר לזה צריך לקבל מהרופא ששלח אותך. אולי גם יעוץ של רופא ריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור
דיאנה לניאדו16/07/2013אני מבינה שזה לא קשור למיאסטניה...סרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור - תגובה
ערן משה16/07/2013אנחנו לא רופאים ובעיקר לא רדיולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיב בודד
דיאנה לניאדו16/07/2013הלכתי לחיפה לעשות אי אמ גי סיב בודד וכמו שנסעתי חזרתי!!לא סיפרתם לי שהבדיקה כל כך "מיוחדת".דקרה אותי בעין אחת נתנה לי חשמל והתחלתי לצרוח שתנתק אותי ולא עשיתי את הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיב בודד - תגובה
ערן משה16/07/2013דיאנה כל בדיקה של מוליכות שריר נעשית עי דקירתו ומתן זרם חשמלי קל רק כך אפשר לבדוק את התכווצות השריר.
מצטער אם הבנת שהבדיקה פשוטה. הרופא היה אמור להסהיר לך איך הבדיקה מתבצעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע בדיקת סיב בודד- SFEMG - תגובה
משה פיק17/07/2013דיאנה, לביצוע בדיקת SFEMG דרוש רופא עם הרבה נסיון בביצוע הבדיקה והרופא המומלץ הוא פרופ.שדה (אסותא- ראשון לציון) הבדיקה אצלו אינה גורמת לכאבים והיא לדעתי הכי אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דיאנה לניאדו17/07/2013יכול להיות שאתה צודק.מישהי שניסתא לעשות לי את הבדיקה היתה מאוד לא סימפטית וקצרת רוח.בל בכל זאת זה מפחיד וכואב.וכנרא אני בנויה לזה.בכל זאת תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)