מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסת ושיניים תחתונות -הדר23/03/2008
שלום, למאסטניה יש סיפטומים שונים אבל לי אישית יש סיפטום אחד שמפריע לי ביותר והוא שינוי במבנה הלסת אני מרגישה תחושה שהלסת נחלשה והשיניים יותר בולטות קדימה זו תחושה איומה וההרגשה היא גרועה מה עושים נגד זה? אם בכלל יש מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשת הלסת -
ערן משה23/03/2008הדר שלום
אני מבין שאת מאד חדשה בעניין.
המחלה מתבטאת בחולשת השרירם הרצוניים, כפי שאת כבר יודעת, ושריר הלסת הם חלק משריר הלעיסה ולכן אחד הביטויים ה"פופולאריים" זה חולשת שריר הלסת וקושי בלעיסה ואז גם נדמה שתפקוד הלסת אינו נכון ולפעמים יש גם כאבים במפרק של הלסת הנמצא מקדמת האוזן, מתחת לרקה ואז נראה כאילו הלסת משוחררת ורצה קדימה, אם זה מקל עלייך, זו תחושה בלבד ומבנה הפה לא באמת משתנה, כעיקרון לצערי אין לכך שום טיפול מיידי, אלא הטיפול שאת מקבלת אמור בהמשך לעזור לחולשת השרירם וזה ישפר ככל את הרגשתך ברמה זו או אחרת, מקווה שאצלך ישתפר כמה שיותר. את יכולה להרגיש תופעות דומות בכל הגוף, לכן אל לך להיכנס לפאניקה, אני יודע שזו תחושה מאד מאד לא נעימה, אבל זו המחלה, מתרגלים לצערינו, מה שכן אם ישנן בעיות נשימה לכך צריכים להיות ערים במיוחד, אם לפתע את נוחרת בלילות או מתעוררת לפתע בתחושה שאין אוויר, או קושי רב בנשימה אחרי מאמץ, יש מכשור מתאים שאפשר להשתמש בו וזה עוזר מאד.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)