לסת ושיניים תחתונות -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת ושיניים תחתונות -
    הדר
    23/03/2008

שלום, למאסטניה יש סיפטומים שונים אבל לי אישית יש סיפטום אחד שמפריע לי ביותר והוא שינוי במבנה הלסת אני מרגישה תחושה שהלסת נחלשה והשיניים יותר בולטות קדימה זו תחושה איומה וההרגשה היא גרועה מה עושים נגד זה? אם בכלל יש מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת ושיניים תחתונות -

הוספת תגובה

• חולשת הלסת -

ערן משה
    23/03/2008

הדר שלום
    אני מבין שאת מאד חדשה בעניין.
    המחלה מתבטאת בחולשת השרירם הרצוניים, כפי שאת כבר יודעת, ושריר הלסת הם חלק משריר הלעיסה ולכן אחד הביטויים ה"פופולאריים" זה חולשת שריר הלסת וקושי בלעיסה ואז גם נדמה שתפקוד הלסת אינו נכון ולפעמים יש גם כאבים במפרק של הלסת הנמצא מקדמת האוזן, מתחת לרקה ואז נראה כאילו הלסת משוחררת ורצה קדימה, אם זה מקל עלייך, זו תחושה בלבד ומבנה הפה לא באמת משתנה, כעיקרון לצערי אין לכך שום טיפול מיידי, אלא הטיפול שאת מקבלת אמור בהמשך לעזור לחולשת השרירם וזה ישפר ככל את הרגשתך ברמה זו או אחרת, מקווה שאצלך ישתפר כמה שיותר. את יכולה להרגיש תופעות דומות בכל הגוף, לכן אל לך להיכנס לפאניקה, אני יודע שזו תחושה מאד מאד לא נעימה, אבל זו המחלה, מתרגלים לצערינו, מה שכן אם ישנן בעיות נשימה לכך צריכים להיות ערים במיוחד, אם לפתע את נוחרת בלילות או מתעוררת לפתע בתחושה שאין אוויר, או קושי רב בנשימה אחרי מאמץ, יש מכשור מתאים שאפשר להשתמש בו וזה עוזר מאד.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו