פעם ראשונה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה -
    asaf
    24/03/2008

אמא שלי הובחנה חולה במחלה ולפני בדיקת לקביעת החומרה,המצב וכולי. מה קורה כאן? מה הקטע עם להוציא את התימוס??? בחיי שאני מפחד, מבולבל ולא יודע מאיפה להתחיל. שמעתי שיש תרופות שמדכאות את המערכת החיסונית. אלה מונוסופרסורים?? יש תחליפים טבעיים? הרבלים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה -

הוספת תגובה

• asaf -

ערן משה
    24/03/2008

ראשית, אין מה לפחד, זה לא עוזר לכלום.
    תימוס היא בלוטה המשתתפת המערכת החיסונית שלנו ואצל מבוגרים היא בד"כ מנוונת, אך עדיין קיימת וכנראה גם מתפקדת מעט, יש אנשים שאצלם היא גדלה יתר על המידה וגורמת עקב כך גם בלייצור נוגדנית נגד חומר הנקרא אצטיל כולין, הוא החומר המופרש מהעצב וגורם להתכווצות של השרירים הרצוניים שלנו, לפי השאלה שלך על תימוס אני מבין שלאמך יש תימוס מוגדל או שביקשו ממנה כמו מכל אחד מהחולים לבצע סי טי להעריך האם קיימת טימומה (הגדלה של הבלוטה) באם קיימת אז מנתחים וכורתים אותה, באם לא אז מקבלים כל מיני טיפולים כשהראשון הוא מסטינון, שזה גורם שיהי יותר אצטיל כולין במפגש של שריר ועצב ולאחר מכן יש טיפולים כמו סטרואידים ואימונוסופרסורים, שהן בעצם תרופות ציטוטוקסיות, קרי כימותרפיה, אך במינונים נמוכים לא כמו אצל חולי סרטן ולמשך זמן ממושך, אין תוספי מזון או הרבלים שיכולים לעזור במצב הזה, ניתן לקחתם לשם חיזוק כמו ברזל, בי 12 סי וכו',
    תיכנס לאתרים ותקרא מידע על המחלה הפירוט, נשמח לעזור בכל הפרטים שיחסרו לך
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל asaf -

משה פיק
    24/03/2008

שלום asaf,
    אם אתה רוצה פרטים על המחלה, צור איתי קשר ונשוחח.

משה פיק
    09-7727060

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו