כאבי צוואר ממושכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר ממושכים
    אורי
    19/08/2013

אובחני כחולה מיאסטניה גראביס לפני כחצי שנה. עד לאיבחון סבלתי מכאבי צוואר קשים שהתבטאו באי יכולת לזקוף את הצוואר. לאחר הידרדרות המחלה (שלא אובחנה במועד) אושפזתי למשך חודשיים, וראה זה פלא .... באשפוז חלפו הכאבים.
    עם שיחרורי מבית החולים הם שבו אליי....
    האם מישהו חווה דבר דומה, כיצד זה חלף? אולי קשור הדבר במינון התרופות: אני נוטל מסטינון ארבע פעמים ביום 60 מילי' ופרדיזון לסירוגין 20-30 מילי' פעם ביום.
    כמו כן רציתי לציין כי אני מרגיש כבדות בהליכה ומתעייף יחסית מהר מאוד.
    אשמח לקבל תגובות/עצות
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר ממושכים

הוספת תגובה

• כאבי צוואר ממושכים - תגובה

ערן משה
    19/08/2013

הטיפול שאתה מקבך כנראה לא מיק לכן הכבדות וההתעיפות וכן כאבי הצוואר שבאים בגלל חולשת שרירי הצוואר והמאמץ שלהם להחזיק את הראש.
    לפנות לרופא ךהתיעץ בנוגע לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי צוואר ממושכים - תגובה

משה פיק
    19/08/2013

אני מחזק את דעתו של ערן, הרופא המטפל בך ביום יום צריך להעריך את מצבך ולשנות מינוני תרופות.

מה שרציתי להוסיף הוא שתבדוק איזה מינון של פרדניזון קיבלת בזמן האישפוז שבו הרגשת הקלה בסימפטומים ואני כמעט משוכנע שקיבלת בשלב מסוים מינון יומי גבוה מ 25 מ"ג שזה המינון שאתה לוקח היום.

יכול להיות מצב שבו התחלת בתהליך ירידה מהשימוש בפרדניזון ולא דאגו לכך שבמינון מסויים אתה חייב לקבל תמיכה של תרופה שתחליף את הפרדניזון כמו . . . אימורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו