מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צוואר ממושכיםאורי19/08/2013
אובחני כחולה מיאסטניה גראביס לפני כחצי שנה. עד לאיבחון סבלתי מכאבי צוואר קשים שהתבטאו באי יכולת לזקוף את הצוואר. לאחר הידרדרות המחלה (שלא אובחנה במועד) אושפזתי למשך חודשיים, וראה זה פלא .... באשפוז חלפו הכאבים.
עם שיחרורי מבית החולים הם שבו אליי....
האם מישהו חווה דבר דומה, כיצד זה חלף? אולי קשור הדבר במינון התרופות: אני נוטל מסטינון ארבע פעמים ביום 60 מילי' ופרדיזון לסירוגין 20-30 מילי' פעם ביום.
כמו כן רציתי לציין כי אני מרגיש כבדות בהליכה ומתעייף יחסית מהר מאוד.
אשמח לקבל תגובות/עצות
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר ממושכים - תגובה
ערן משה19/08/2013הטיפול שאתה מקבך כנראה לא מיק לכן הכבדות וההתעיפות וכן כאבי הצוואר שבאים בגלל חולשת שרירי הצוואר והמאמץ שלהם להחזיק את הראש.
לפנות לרופא ךהתיעץ בנוגע לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי צוואר ממושכים - תגובה
משה פיק19/08/2013אני מחזק את דעתו של ערן, הרופא המטפל בך ביום יום צריך להעריך את מצבך ולשנות מינוני תרופות.
מה שרציתי להוסיף הוא שתבדוק איזה מינון של פרדניזון קיבלת בזמן האישפוז שבו הרגשת הקלה בסימפטומים ואני כמעט משוכנע שקיבלת בשלב מסוים מינון יומי גבוה מ 25 מ"ג שזה המינון שאתה לוקח היום.
יכול להיות מצב שבו התחלת בתהליך ירידה מהשימוש בפרדניזון ולא דאגו לכך שבמינון מסויים אתה חייב לקבל תמיכה של תרופה שתחליף את הפרדניזון כמו . . . אימורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)