מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולה במאסטניה -אלונה27/03/2008
אני חולה במאסטניה והמאסטינון די עוזר לי לחיזוק הגוף
בייחוד כאשר אני מעלה את המינון , בבדיקות דם שעברתי לא התגלו נוגדנים מה זה אומר? שהמחלה אובחנה או שלעיתים הבעיה הספציפית היא בחומר החלבוני שמצוי בתאים? אשמח אם תוכלו לענות לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולת מיאסטניה ? -
משה פיק27/03/2008שלום אלונה,
צרי איתי קשר טלפוני, נשוחח ונבין האם את חולת מיאסטניה (Sero-Neg). אם הכן את חולה תקבלי את מלא ההסבר וחומר כתוב לעזרה.
משה פיק
09-7727060* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה -
מאסקית27/03/2008ראויה להערכה רבה הנכונות שלך לסייע לכל אחת ואחד כאן במענה טלפוני אישי.
ובכל זאת, אשמח מאד ללמוד מדבריך,
יתכן גם שלמשתתפים אחרים בפורום יהיה מה להוסיף לדבריך, לחדש, ולזכות את הרבים.
ולכן בבקשה תפרסם את הדברים גם כאן, בפורום הזה המשותף לחולים רבים.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה טלפונית (מאסקית) -
משה פיק28/03/2008שלום מאסקית,
כאשר את רואה בקשה שלי לפניה (עזרה) באמצעות הטלפון זה לא מפני שאיני רוצה למסור פרטים מסוימים לכולם אלא לחבר הספציפי הזה. האינפורמציה שישנה באמתחתי מופצת לכולם ללא משוא פנים.
הפניה לחבר שנכנס לפורום לפנות אלי לשיחת טלפונית מיועדת למטרה אחת והיא : להכיר את החולה ולהכניסו כחבר ל"קבוצת התמיכה MG באינטרנט". קבוצה שמכילה כרגע 125 חברים שמקבלים ממני עדכונים שונים שאינם מסוגלים להכנס לפורום.
אני בדעתי נגד שיחות עם אנשים אנונימים ואני מעוניין לדעת מי עומד מולי. בצורה זו אני מכיר אישית בארץ למעלה מ 300 חולים שחלקם מוכרים רק על ידי ופרטיהם אינם מופצים, לכן אני שולח את העדכונים ב דוא"ל חסוי.
גם במקרה שלך איני יודע אם את אכן בקבוצת התמיכה היות ואת אנונימית בשבילי ויכול להיות שאת מפסידה הרבה מאוד מידע. אם את רוצה להשלים את החסר, צרי איתי קשר ונשוחח מעט. לגבי השאר את נשארת אנונימית איני מפיץ שמות של חולים שמבקשים להשאר אנונימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה משה -
מאסקית28/03/2008אני מנויה של רשימת התפוצה שלך במייל, ולומדת ממנה המון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)