פירידוסטיגמין30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירידוסטיגמין30
    הגר
    14/10/2013

תוך כמה זמן אפשר לראות תוצאה אחרי לקיחת התרופה פירדוסטיגמין30?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירידוסטיגמין30

הוספת תגובה

• פירידוסטיגמין30 - תגובה

משה פיק
    16/10/2013

כדור פירידוסטיגמין (מסטינון) מתחיל להשפיע לאחר 1/2 שעה והוא פעיל למשך 4-5 שעות.

המינון לחולי מיאסטניה הוא כדורים של 60Mg

הכדור של 30Mg הוכן לא עבור חולי מיאסטניה והוא ניתן לחולי מיאסטניה במקרים בהם הכדור של 60Mg גורם לתופעות לוואי לא נעימות לחולה (מיקרים נדירים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הגר
    20/10/2013

שלום משה אני סובלת מפוטוזיס ההיתי אצל נוירולוג והבנתי שכדי לדעת האם מדובר במאיסטניה אני צריכה לצרוך את הפירדוסטגמין 30 ואם זה משפיע זה מעיד על מאיסטניה אני לוקחת כבר שבוע ואן ממש שיפור. האם לדעתך כדי לי לנסות לקחת את הפירדוסטגמין 60 ואז לבחון את המצב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

משה פיק
    21/10/2013

כן בהחלט. 60Mg זה המינון הנכון למיאסטניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו