למשה בקשר לפרי -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה בקשר לפרי -
    נתן
    29/03/2008

שלום משה
    האם יש מידע חדש כיצד פרי מתמודדת עם הפלזמהפרזיס?
    אם אתה בקשר עימה,מסור לה טיפול קל ויעיל,וכי כולנו חושבים עליה.
    שבת שלום ומלאת בריאות לכולם
    נתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למשה בקשר לפרי -

הוספת תגובה

• עדכון על פרי -

משה פיק
    29/03/2008

לנתן וכולם,
    שוחחתי עם פרי והיא מרגישה הרבה יותר טוב. היא עברה 4 טיפולים שחיזקו אותה ויש לה עוד 6 טיפולים לעבור. החלק הקשה בהתמודדות היום יומית שלה הם צינורות העירוי שמושתלים בגופה. הם גורמים לה אי נוחות (בעיקר בשינה בלילה), כאבים וטיפולים נגד זיהומים.
    החזיקו לה אצבעות, הטיפול מחזק אותה מיום ליום ונקווה שזה יחזיר אותה לניהול חיים יותר קל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתן הטיפול שעברתי -

פרי
    29/03/2008

נתן אני יספר לך בקצרה כמו שמושה סיפר לך הטיפול הראשון היה לי מאוד קשה עברתי סיוט אבל אני כבר עברתי 4 טיפולים כמו שמושה סיפר לך אני יכולה להגיד לך שיש לי כבר יותר כחות ואני מרגישה הרבה יותר טוב רק אני מרגישה מתוסכלת עם הצינרות שיש לי בגוף ואי נחות הרופא אמר לי שאחרי 10 טיפולים אנחנו ניבדוק איך אנחנו ממשיכים עם זה הוא אמר שזה יכול לאשאר בין חצי שנה לשנה אבל בנתיים זה כול הזמן מדמם ויש לי זיאומים אני לא יודעת עד כמה זה יכול להחזיק לי מעמד בגוף כי אני די רגישה לכול דבר אבל בכול מקרה זה עושה לי מאוד טוב שאני מקבלת תמיכה מכולם ותודה רבה לך על הדאגה בכול מקרה מושה פיק בקשר טלפוני אייתי והוא יכול לתת לך את כול המידה שתרצה המון בריאות ושבוע טוב פרייי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו