מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה בקשר לפרי -נתן29/03/2008
שלום משה
האם יש מידע חדש כיצד פרי מתמודדת עם הפלזמהפרזיס?
אם אתה בקשר עימה,מסור לה טיפול קל ויעיל,וכי כולנו חושבים עליה.
שבת שלום ומלאת בריאות לכולם
נתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון על פרי -
משה פיק29/03/2008לנתן וכולם,
שוחחתי עם פרי והיא מרגישה הרבה יותר טוב. היא עברה 4 טיפולים שחיזקו אותה ויש לה עוד 6 טיפולים לעבור. החלק הקשה בהתמודדות היום יומית שלה הם צינורות העירוי שמושתלים בגופה. הם גורמים לה אי נוחות (בעיקר בשינה בלילה), כאבים וטיפולים נגד זיהומים.
החזיקו לה אצבעות, הטיפול מחזק אותה מיום ליום ונקווה שזה יחזיר אותה לניהול חיים יותר קל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתן הטיפול שעברתי -
פרי29/03/2008נתן אני יספר לך בקצרה כמו שמושה סיפר לך הטיפול הראשון היה לי מאוד קשה עברתי סיוט אבל אני כבר עברתי 4 טיפולים כמו שמושה סיפר לך אני יכולה להגיד לך שיש לי כבר יותר כחות ואני מרגישה הרבה יותר טוב רק אני מרגישה מתוסכלת עם הצינרות שיש לי בגוף ואי נחות הרופא אמר לי שאחרי 10 טיפולים אנחנו ניבדוק איך אנחנו ממשיכים עם זה הוא אמר שזה יכול לאשאר בין חצי שנה לשנה אבל בנתיים זה כול הזמן מדמם ויש לי זיאומים אני לא יודעת עד כמה זה יכול להחזיק לי מעמד בגוף כי אני די רגישה לכול דבר אבל בכול מקרה זה עושה לי מאוד טוב שאני מקבלת תמיכה מכולם ותודה רבה לך על הדאגה בכול מקרה מושה פיק בקשר טלפוני אייתי והוא יכול לתת לך את כול המידה שתרצה המון בריאות ושבוע טוב פרייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)