מיאסטניה ואלכוהול -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיאסטניה ואלכוהול -
    יעל פ
    29/03/2008

האם יש הוראת נגד שתית אלכוהול ובאיזה מינון ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיאסטניה ואלכוהול -

הוספת תגובה

• אלכוהול ומיאסטניה -

משה פיק
    29/03/2008

שלום יעל,
    אין כל הוראה או הזהרה נגד שתיית אלכוהול לחולי מיאסטניה, הכוונה שהמשקה אינו מחמיר מיאסטניה....... אולם לא מעט חולי מיאסטניה שלפני פריצת המחלה נהגו לשתות מדי פעם, מתלוננים שהשתיה לא עושה להם טוב כמו בעבר ובעיקר שכבר לאחר הכוסית הראשונה הם מקבלים "פנים אדומות".
    תשתו ותהנו... כל זמן שזה נעים לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול -

נתן
    30/03/2008

שלום משה,
    עלי נאסר במפורש ע"י הרופא לשתות את כל סוגי האלכוהול,כולל בירה,מהנימוק כי האלכוהול גורם לרפיון שרירים מסוים ועלול להחמיר מצב מיאסטני.
    ואכן,כאשר אני "חוטא" לעתים נדירות בשתייית יין או בירה,אני מרגיש כעבור כמה דקות קשיים קלים בנשימה וחולשה קלה בשרירים.
    איני יודע אם זאת תופעה כללית או רק ספציפית לי,וגם אתה קובע כי אין איסור על אלכוהול,בכל אופן אני מאד נזהר בנושא.
    יין ישמח לבב אנוש,לא בטוח אם ישמח חולי מיאסטניה.
    בריאות טובה
    נתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול-

ערן משה
    30/03/2008

מסכים איתך נתן, גם לי יש את אותן תופעות במיוחד אחרי בירה, חוץ מזה שכתוב לא ליטול מסטינון עם אלכוהול. אבל כידוע לך לא כל האצבעות שוות ויש כאלה שזה לא משפיע עליהם כליי.
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל פ, שיקום נשימתי -

נתן
    31/03/2008

שלום ליעל פ.
    היחידה לשיקום נשימתי בתל השומר היא מחלקה אשפוזית מלאה במסגרת בית החולים השיקומי,ובה מאושפזים בעיקר חולים במצב קשה ביותר לאחר תאונות, פציעות, ארועים מוחיים או לבביים שגרמו לצורך בהנשמה מלאה וכו'.
    במחלקה זו מאושפז כיום אריק שרון.
    לא ידוע לי שאי פעם אושפזו שם חולי מיאסטניה במצוקה נשימתית, אנו במצבים אלה מתאשפזים בדרך כלל במחלקות פנימיות שם יש טיפול מוגבר, מעין טיפול נמרץ בזעיר אנפין.
    במחלקה לשיקום נשימתי משתדלים לגמול מהנשמה ולהעביר את החולים לנשימה "עצמונית".
    בריאות טובה ונשימה קלה
    נתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום נשימתי בתה"ש -

יעל פ
    31/03/2008

שלום נתן
    אני התכוונתי דווקא ליחידה למחלות ריאה של פרופ' בן דוב. יש להם תכנית טיפולית במסגרת כמו מכון כושר עם מדריך שמתאים לכל חולה תכנית אישית
    זה נמצא במרפאות ליד מכון הרנטגן ושם אני מבקרת במסגרת מעקב אחרי ניתוח כריתת טימומה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי -

אנה חיה
    31/03/2008

הבעיה היחידה בשתיה בשילוב מאסטניה היא : הטיפול!
    במידה ואתה לוקח כמות גדולה של תרופות ובינהן סטרואידים אז עדיף להמנע. חבל על הקיבה והכבד שלך כי הם גם ככה בעומס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכוהול -

יעל פ
    31/03/2008

פניתי לפורום כי אני לא נוהגת לשתות כלל
    השבוע שתיתי מעט לרגל ארוע חגיגי וחשתי ברע. לכן ביקשתי לבדוק אם יש התווית נגד
    תודה לכולם על העצות
    מאוד חשוב לבדוק את הנושא לעומק במיוחד לקראת ליל הסדר...ארבע כוסות, זה כבר לא מעט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו