מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיאסטניה גרביס -ארז30/03/2008
למשה ולכל באיי הפורום שלום!
אני כאן לראשונה אישתי מצאה את האתר והפנתה אותי אני סובל מהמחלה כנראה כל חיי וזאת לאחר שקישרתי מאורעות רבים בחיי עד הגילוי.במשך חיי סבלתי מחוסר כוח,עייפות, אי יכולת לעלות מדרגות ,קשיי נשימה,התכווצויות שרירים בכל הגוף ובעיקר ברגליים, הוגדרתי כילד "עצלן" ואיש לא העלה על דעתו שאולי אני חולה, מה שגרם לי לסבל כפול הן המחלה עצמה, והן המצב הנפשי שאיני יכול לעשות דברים כמו שאר הילדים. כיום אני בן 43 ורק לפני שנה החשידו אותי כסובל במחלה לקחתי כדורים במשך כשנה [מסטינון] ובמקביל זריקות טסטסטורון בגלל חוסר מולד וזאת כתוצאה מעוד תסמונת אשר נמצאת בצד היותר אפור של הרפואה!
אני מאוד שמח שיש את האתר הזה ועוד יותר אשמח אם אקבל תגובות למייל שצויין.כרגע אני כבר יומיים בבית בעקבות כאבים נוראים באזור הצלעות כאשר אני עושה את הדבר הפשוט של נשימה, כן כואב לי כשאני נושם, על אחת כמה וכמה אם אני מנסה לשבת או לשכב, היום בשעה שלוש אני הולך לרופא המשפחה ברגשות מעורבים אינני מאמין ברפואה כבר ואני בספק אם הוא ידע למה באתי מצד שני אי אפשר להשאר ככה.
ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לארז -
ערן משה30/03/2008ארז שלום
מניסיון אישי עליך לבקש מרופא המשפחה שלך הפניה לרופא ריאות וממנו לבקש תפקודי ריאות ומעבדת שינה - ייתכן שאתה צריך מכשיר עזר לנשימה
(אני משתמש באחד כזה) והכי חשוב נוירולוג שמכיר את המחלה ומטפל בעוד חולים ע"מ לקבל את הטיפול היעיל ביותר והמתאים לך.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה, תודה רבה -
ארז06/04/2008עשיתי שנה שעברה את שתי הבדיקות ואכן הבעיה בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)