מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד למיאסטניה גרביסעופר12/02/2014
שלום,
בן 56 -עד לפני כ חודש בריא לחלוטין, מאז החלו התקפות כאבים למשך כ שעה עד כמה שעות בכל פעם, מעל לעין ימין ומסביבתה מלווה בכפל ראיה.
בין התקפה להתקפה הכאב חולף והראיה מסתדרת.
בוצעו מספר בדיקות CT ואולטרה סאוד של העורקים ולא נמצא דבר.
נשלחתי לבצע SF-EMG ובדיקות דם בהתאם.
שאלותיי הן:
1. איכן ניתן לבצע בדיקת SF-EMG מהימנה?
2. האם התופעות שתיארתי כאן מאפיינות את המחלה?
תודה על הייעוץ,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד למיאסטניה גרביס - תגובה
ערן משה12/02/2014במיאסטניה יותר עייפות של השרירים יכול להיות כפל ראייה ובגללו כאבים בתוך העין.
אני מבין שחיפשו ווסקוליטיס ושללו.
מי שחשב על מיטסטניה יצירתי מיד ו אני מוריד את הכובע.
ניתן לבצע את הבדיקה באיכילוב, וולפסון, בלינסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד למיטסטניה
עופר13/02/2014תודה רבה על התגובה,
אני גם מקווה שישאר בגדר חשש בלבד,
את הבדיקות אני אבצע לפחות בכדי לשלול.
בברכרה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSFEMG- תגובה
משה פיק13/02/2014המלצתי לביצוע בדיקת SFEMG וקבלת דעה על אפשרות למיאסטניה
פרופ. מנחם שדה (ביקור פרטי) סניף אסותא ראשון לציון.
אם תהיה מעוניין בחומר אינפורמטיבי על מיאסטניה אתה יכול לשלוח לי מייל או בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש למיאסטניה
עופר13/02/2014משה,
תודה רבה על התגובה וההמלצה,אני אבצע את הבדיקות לפחות בכדי לשלול.
בברכה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לשלילת המחלה - תגובה
משה פיק13/02/2014עופר,
אפשרות שלילת המחלה אינה קיימת במיאסטניה .
הבדיקות יכולות לאשר קיום מיאסטניה.
אין בדיקות שמאשרות שהנבדק אינו חולה מיאסטניה.
גם חולה שעבר את כול הבדיקות עם תוצאות שליליות יכול להיות חולה מיאסטניה, הכול תלוי בסימפטומים והשיפור בשימוש תרופות שמקבלים חולי המיאסטניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש למיאסטניה
עופר13/02/2014משה,
שוב תודה, אני אקח לתשמת ליבי לגבי השלילה.
בברכה,
עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)