מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימפטומיםגלית07/05/2014
האם קושי בבליעת רוק בלבד - ללא קשר לנוזל או מוצק ותחושה של משהו תקוע בגרון וגורם לתחושת רצון לבלוע היא סימפטום אפשרי למחלה?
אין סימפטומים אחרים - כמו צניחת עפעף או ראיה כפולה.
כמו כן, האם רעד בגוף וכאבי שרירים הם חלק מהמחלה?
אודה לדעתכם מניסיונכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד קושי בבליעה מתבטא במחלה?
גלית07/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד קושי בבליעה מתבטא במחלה? - תגובה
ערן משה07/05/2014בדיוק כמו שתיארתי.. תחושת משהו תקוע בגרון או לחלופין דלקת גרון תחושה של.
הקושי הוא בתחילה בבליעת רוק כי החלקיקים קטנים יותר מנוזלים אחרים, יש חולים שבשל בעיה זו מקדימים קנה לוודא.. השתנקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומים - תגובה
ערן משה07/05/2014התחושה בגרון אכן יכולה להיות תסמין המחלה, כאבי שרירים כשזה אחרי מאמץ לא רב ( לא במאמץ אליו הגוף היה רגיל קודם) יכולים להיות כמו כן רעד של השרירים עקב חולשה, אבל תסמינים אלו יכולים להיות של מחלות נוספות. הייתי הולך להתחיל בירור- בדיקות דם לנוגדנים, בדיקת נוירולוג המתמחה במחלות אוטואימוניות ובהמשך e.m.g של סיב בודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש חוששת
גלית07/05/2014בהנחה ויש לי את המחלה, האם ניתן לתת טיפול שישנה את התחושה הזו בבליעה?
האם המחלה יכולה להשתפר? האם ינתן טיפול לבעיית הבליעה?
עשיתי את בדיקת הנוגדנים ואני מאז לא ישנה.
איך אדע אם הבדיקה תקינה או לא? מה הם הערכים שאני צריכה לראות בבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת נוגדנים למיאסטניה - תגובה
משה פיק07/05/2014שלום לי,
אם וכאשר תקבלי אבחנה למיאסטניה (בתקווה שלא) תקבלי טיפול שמטרתו להעלים את הסימפטומים של המחלה ואם זה אכן סימפטום שמופיע עקב המחלה . . . . הוא אמור להעלם.
תוצאת בדיקת דם לנוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין היא שלילית באם התוצאה שמתקבלת היא מתחת ל- 1.00.
תוצאה חיובית היא כול מספר שהוא מעל 1:00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)