מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמיניםזהבה07/02/2015
שלום .
האם חוסר שיווי משקל
בעיות קורדינאצייה בהליכה
)בצורה התקפית כבר מגילאים צעירים (
ותחושת לחץ של בטון על הראש והעיניים במיוחד עיין אחת
ועינים מכווצות מאד בעקבות הכובד
הינם תופעות של המחלה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים - תגובה
משה פיק07/02/2015שלום זהבה,
הסימפטומים הסטנדרטים שמייצגים מיאסטניה גרביס הם "חולשת שרירים".
הסימפטומים שאת מציגה יכולים להיות הסבר על תוצאות שנובעות מחולשת שרירים.
אני מציע לפנות לנוירולוג שמכיר ומבין במיאסטניה .
אם תספקי לי אינפורמציה כגון:
האם מדובר בילד או במבוגר ?
באיזה אזור בארץ גר החולה
איזה קופת חולים הוא מטופל ?
אוכל להמליץ לך על נוירולוג מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים - תגובה
ערן משה07/02/2015בעיות ההליכה והקחאורדינציה ייתכנו, תחושת הבטון על הראש בספקרב. את צריכה בדיוקות מעמיקות נוירולוגיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים
זהבה07/02/2015אני נמצאת במעקב נוירולוגי מזה 3 שנים,
נעשו בדיקוןת של אם אר איי מוח ,איאיגי
כולל בדיקה נוירולוגית על ידי כמה נוירולוגים באופן פרטי
בתחילה חשדתי שזה ט.נ כי כבר מגילאי העשרים באופן התקפי סובלת כל חמש עשר שנים מחוסר שיווי משקל וטשטושי ראייה קצרים מאד.
בשנתיים האחרונות התסמין העיקרי הוא תחושת בטון על האף והעייניים ועיין ימין מכווצת לגמרי ותחושה שקשה לי לפתוח אותן ולמקד מבט כמו פעם..כמו סוג של פזילה קלה וזה משתנה לאורך שעות היממה , כאילו מסך כבד עליהן ובהליכה תחושה של חצי פנים לא שוות לחצי הפנים האחר וזה מקשה על הליכתי. יש לציין שבחוסר שיווי המשקל יש הטבה.
כמובן שנשלחתי לפסיכיאטר ק ולכדורים פסיכיאטרים שלא הועילו והפסקתי אותם .
לדעתם זה קונברסיה כי סבלתי גם מדכאון וחרדה כתוצאה מטראומה שחלפו כבר. כעת אני אדם שמח ומתפקד עד שהמדקר הסיני שלי זרק את שם המחלה הזאת , המאד מתעתעת וחמקנית ובמקביל ובאורח פלא שלח אותי הנוירולוג ל אי אם גי ואז הבנתי את הקשר.
מה דעתכם?
האי אם גי יהיה בעוד שבוע.
האם התסמינים שאני מתארת במיוחד בעיניים אופייניים?
אני מפוחדת אחרי שנים של ברורים.
האם הכיוון הוא מיאסטנייה?
אני גרה בגליל. בת 50.
ותודה על תשובותיכם המהירות
על ההענות האדיבה
ועל קיומו המבורך של הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תסמינים
זהבה07/02/2015דבר נוסף יש לציין שיש הטבה מאז התקופה בה ייחסו הכל לדכאון שבה לא יכולתי לעמוד במטבח , אחרי כל פעולה נזקקתי למנוחה, עמידה ממושכת קשה לי ואיני שוחה כמו שנהגתי פעם לעשות. חיי השתנו, כל הליכה קצרה יותר וכו...והבטון על הראש והעיניים מכביד.
הלוואי והכל היה פסיכוסומאטי אבל לא נראה לי .
האם מחלה זו מאופיינת בהתקפים ארוכים ובהטבות? האם פרוגרסיבית?
מה הפרוגנוזה מול כל מה שתארתי
מה הבדיקות הספציפיות שהן חד משמעיות מאבחנים את המחלה?
אני מבינה שיש שני סוגים של אי אם גי? אולי כדאי שאלך מראש לסוג שמאבחן בוודאות? אם כן מהו?
תודות מה לב !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זהבה07/02/2015תודה, עייפתי מרופאים בורים ועם הארץ
אני מבינה שאין לך תשובות לשאלותיי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
משה פיק07/02/2015לגבי האפשרות למיאסטניה ,
אם לא נפגשת עם נוירולוג שמבין במחלה ומטפל בחולי מיאסטניה והנוירולוגים שאותם ראית אינם כאלה לא תהיה לך תשובה.
כפי שכתבתי לך - אם תצייני היכן את גרה אוכל להציע לך נוירולוג קרוב למגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זהבה07/02/2015ציינתי היכן אני גרה. בגליל העליון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ערן משה07/02/2015ההבהרה של התסמינים שהוספת אכן יכולים לכוון למחלה, לפני פנייתך לדר גרוס, עשי רשימה מבודרת של כל התסמינים לעומקם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)