זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    דימה
    14/02/2015

שלום, ברצוני לקבל חומר הדרכה בנושא מיאסטניה. אני בת 31. לפני כשנתיים חוויתי אירוע של דיפלופיה לאחר מאמץ יתר של שרירי הצוואר ..הייתי אצל מספר נוירולוגים שאחד מהם העלה את השם מיאסטניה גרביס אוקולרית..המליץ על תרופה ומספר בדיקות.. רופא המשפחה סירב לתת לי תרופה שבנויה על ספיקולציות. עשיתי mri תקין. עשיתי c.t חזה תקין. בדיקת אצטיל כולין רצפטור יצא 0.1 ..לפי רופא המשפחה שלי שלילי.. הנוירולוג חושב שזה חיובי ואבחנתי למיאסטניה..הייתי אצל עוד שני נוירולגים לקבלת חוות דעת נוספת..אחד המליץ על ציפרלקס והלך לכיוון רגשי יותר.. יש לציין כי היה לי דיכאון אחרי לידה וטופלתי.. בינתיים אני מרגישה הרעה במצב..הופיעו קשיי בליעה וכאבי גרון בקיץ..הייתי לאחרונה אצל שני א.א.ג בשל צרישות ודיבור נזלי..הבדיקות שלהם תקינות.. לפני שבועיים נחשפתי לשמש בטיול עם הילדים..הרגשתי עילפון ותחושת בחילה שלא יכולתי להסביר.. יש לי בעוד חודש בדיקת emg לסיב בודד.. אני מרגישה כאבים בגוף ..בצוואר בגפיים שחא חולפים עםהשינה..מתעייפת אחרי מאמץ בדיבור..מרגישה קושי בבליעת רוק ולעיתים משתנקת באוכל.. האם זה יכול להיות מיאסטניה? פיברומיאלגיה? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה - תגובה

משה פיק
    16/02/2015

שלום דימה,

שלחי לי מייל לדוא"ל ואשלח לך חומר על מיאסטניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה - תגובה - תגובה

ערן משה
    17/02/2015

משה לתקנך לא כל טרשת מסתיימת במוות. היום החלוקה היא ל3-4 סוגי טרשת ויש כאלה שזה לא מחמיר אצלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מומחה

דימה
    21/02/2015

היי.אשמח לדעת אם יש רופא שמוצחה במיאסטניה באזור חדרה- נתניה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה - תגובה

ערן משה
    17/02/2015

יכול להיות גם וגם. למרות מה שהרופאים אומרים במיאסטניה יכולים להיות כאבים וזאת בשל הסיבה שכשהשרירים חלשים הגידים עובדים קשה יותר ומכן הכאבים בצוואר וכו.
    הייתי חוזר לנוירולוג שטען כי הנוגדנים שלך חיוביים ומבקש להתחיל טיפול במסטינון גם כטיפול וגם כבדיקה נוספת, רק שלפני בדיק הסיב בודד יש להפסיקו 18 שעות לפני.
    אסור לקחת ציפרלקס במיאסטניה כי הוא מחמיר את חולשת השרירים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו