מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבר מפורט על מאסטניהרן04/03/2015
אני סובל בכול שרירי הגוף מחולשה כללית מתקשה בהליכה הליכה מאוד איטית עם הפסקות למנוחה בעיות בדיבור דיבור איטי צרידות בקול קושי בבליעה נדודי שינה ריר נוזלי יוצא מהפה בלילה הזעות יתר מהתרופות קושי בפעולות לעיסה ועיכול האוכל חולשה קשה בשרירי הפנים רעידה של השרירים עקב חולשה נמלולים ברגליים ותחושת רדימות בידיים וברגליים אני מטופל בפלזמה פרזיס אחת לשלושה שבועות מסטינון 180 מיליגרם שלוש פעמים ביום אימורן 100 מיליגרם פעמיים ביות בוקר וערב לאחרונה גילה הניורולוג נטרופטיה על בסיס סוכר מעט גבוה וכול מה שאני סובל הוא טוען שאני במצב קל למרות שאני לא מרגיש שיפור בטיפול שאני מקבל יש לציין שהובחנתי כחולה מאסטניה כבר 25 שנה ואני לא מרגיש שום שינוי לטובה אלא להחמרה יותר ויותר לפי הוראות הרופא אסור לי לאמץ את השרירים הוא היפנה אותי לוועדה רפואית של ביטוח לאומי אני לא יודע מה להביא להם כי הם טוענים שהבדיקה של הניורולוג שלהם לא קשורה לרופא של קופת חולים השאלה שלי מה הוא יכול לבדוק בחמש עשר דקות ולקבוע לי אחוזי נכות בלי לשלוח אותי לבדיקות האם הם מתיחסים לבדיקות של קופת חולים ומה אחוזי הנכות שנותנים למחלה זו כי בספר של ביטוח לאומי לא מופיע השם של המחלה הזו אשמח לתשובה ממי שיכול לעזור בכבוד רב רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר מפורט על מאסטניה - תגובה
משה פיק05/03/2015שלום רן,
האם אני קורא טוב . . . . . אתה מאובחן במיאסטניה כבר 25 שנה ?
בוא תצטרף ל "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" דרכה תקבל עדכונים על המחלה, תוזמן למפגשי תמיכה ותוכל להיכנס לפורום התמיכה בפייסבוק שם מנהלים חולי המיאסטניה שיחות על כל מה שקשור למחלה.
רן, צור איתי קשר בדוא"ל ואשלח לך אינפורמציה חשובה שכול חולה מיאסטניה חייב לדעת איך לחיות עם המחלה מבלי לגרום להחמרתה.
ביטוח לאומי מתייחס למיאסטניה כמחלה כרונית וחלק גדול מהחולים במחלה קיבלו אחוזי נכות . מה שאתה צריך הוא להגיש בקשה להופיע לפני "ועדה לנכות כללית" ולספק להם את כול הניירת המתייחסת לטיפול במחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)