מיאסטניה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיאסטניה -
    הדר
    28/04/2008

היי משה
    שמי הדר ודיברנו בעבר ביום חמישי האחרון לפני כ4 ימים עברתי ניתוח להסרת התימוס
    הבעיות שלי כרגע כמעט ונעלמות לחלוטין כבר אין לי צניחת עפעפיים כמו קודם אמנם יש את כאבי הניתוח פה ושם ודרושה הרבה מנוחה , הניתוח היה די קשה בשבילי אבל נראה שהוא עזר
    כלומר אני מקווה כי עדיין מוקדם להסיק מסקנות בכל מקרה אני שוכבת בבית ואני בתקופת החלמה
    ולפי מה שהרופא אומר הסיכויים הם חיוביים כי אני לא הגעתי עם סיפטומים חריפים לפני וכל הבדיקות יצאו תקינות ,
    אבל שקוראים במחשב הכל כל כך מלחיץ לכן קצת הפסקתי לקרוא כי אני מבינה שהמחלה שלי היא
    לא בדיוק מיאסטניה גרביס אלא יותר בעיות שנבעו מהטימוס עצמו אני מאושרת
    ומקווה שעוד הרבה יחלימו מהמחלה אם אפשר.
    ביי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיאסטניה -

הוספת תגובה

• הדר, מיאסטניה? -

משה פיק
    29/04/2008

שלום הדר,
    אין צורך להשמיץ ולכתוב על מחלה שאינך מכירה.
    הפורום הזה הוא פורום תמיכה ולא פורום להשמצות.
    אני מבין שאינך חולת מיאסטניה. כל הבדיקות שאת מדברת עליהם מראות זאת ואני מאחל לך בריאות מלאה. אם היית בודקת יותר ביסודיות היית מגלה שאם היית חולת מיאסטניה לא היית יכולה לאמר שלאחר 4 ימים אחרי הוצאת בלוטת התימוס נבראת מהמחלה.
    ההשתתפות בפורום הזה שמגובה ע"י מספר רופאים מבחירי הנוירולוגים בארץ הוא זכות ולא חובה ומי שחושב שזה לא מקומו אינו חייב להשתתף בו.
    בהצלחה בהמשך חייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולת מיאסטניה ? -

משה פיק
    29/04/2008

הדר,
    אם את לא חולת מיאסטניה, כפי שאת עצמך כותבת, אז מדוע את נמצאת בפורום הזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר, האם את חולת מיאסטניה או לא? -

משה פיק
    29/04/2008

הדר,
    האם ניתן לקבל ממך תשובה סופית מוחלטת ?
    האם את חולת מיאסטניה מאובחנת או לא חולת מיאסטניה שהייתה לה בעיה בבלוטת התימוס ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו