לגבי הדר מיאסטניה??? -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי הדר מיאסטניה??? -
    הדר
    29/04/2008

אוקיי כנראה שהנוירולוגית שלי עם 20 שנות ניסיון והד"ר שלה לא יודעת לאבחן את המחלה
    וכנראה שסתם עברתי ניתוח להוצאת תימוס . אני בשוק מהתגובה שלך משה פיק ואני חייבת
    להודות בכנות שהתגובה מוזרה , אכן כן לפני חודשיים אובחנתי כחולה במיאסטניה אבל
    מיאסטניה קלה ולא מהסוג גרביס כי יש מיאסטניה גרביס ומיאסטניה.
    טיפלתי בזה ונכון מוקדם קצת אחרי ניתוח בשביל לראות איך זה מתקדם אבל מאחר ואני
    מסוגלת ללכת ואני לא חלשה ברוך השם אז הבנתי שרב הבעיות נבעו מהתימוס.
    ואני אובחנתי כחולת מיאסטניה קלה בטוח שאתה מבין יותר מהפרופסורים המובחרים
    שביקרתי אצלם כן בטח.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי הדר מיאסטניה??? -

הוספת תגובה

• האם נחוץ לעבור ניתוח תימוס? -

משה פיק
    29/04/2008

כפי שכבר עניתי לך, אין עדיין תשובה מוחצת האם ניתוח להוצאת התימוס הוא תהליך נחוץ אלא במקרים בהם מצב התימוס הוא לא תקין.
    ישנה תאוריה שאם החולה הוא צעיר ומיד לאחר האבחנה עובר ניתוח, זה ישפיע לטובה על מצבו.
    ישנם רופאים שמקבלים זאת וישנם רופאים שטוענים שזה מיותר.
    מי מהם צודק, נדע כאשר יסתיים המחקר בנושא ויפורסמו התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדר -

ערן משה
    29/04/2008

cut the bullshit אין דבר כזה מיאסטניה ומיאסטניה גראביס, יש מחלה אחת שנקראת מיאסטניה גראביס שמגיעה במיליון ואחת צורות, מחולשה קלה של העפעפיים ועד חולשה קשה של כל שרירי הגוף כולל הנשמה מלאכותית. ואם יש לך נוגדנים כנגד אצטיל כולין אז את חולת מיאסטניה אם אין לך, ייתכן שאינך חולה והבעיה היא הגידול בתימוס שהיה לך או שאת חולה ללא נוגדנים. זהו חד וחלק, מי שהמציא לך את כל הסיפורים מסביב מכר לך לוקשים ובגדול ואת עוד נלחמת עליהם, אז אם את בחורה אינטליגנטית טיילי קצת באינטרנט ותקראי גם באנגלית על המחלה ואחרי זה תוכלי להיכנס לפורום ולהשמיץ את הכותבים בו. אם החלטת בכך להכחיש את המחלה זו בעיה שלך, אבל עם מחלה כזו צריך להתמודד ולא להכחיש אותה כי זה הופך לחרב פיפיות.
    תרגישי טוב והלוואי שבעייתך הייתה רק הגידול בתימוס ותשכחי ממיאסטניה גראביס לעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו