כן חולה במיאסטניה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן חולה במיאסטניה -
    הדר
    29/04/2008

מצחיק אני לא כתבתי שאני לא חולה במיאסטניה אלא שאני חולה כן אבל אצלי היא פשוט יותר קלה
    אני חליתי במחלה אבל ההשלכות שלה במקרה שלי ספציפית הן יותר קלות
    למה לעוות את מה שרשמתי אני סה"כ הסברתי את עצמי ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כן חולה במיאסטניה -

הוספת תגובה

• מאובחנת ! -

משה פיק
    29/04/2008

הדר,
    עכשיו כאשר את מצהירה שאת חולת מיאסטניה עם נוגדנים.
    נושא ניתוח בלוטת התימוס לחולי מיאסטניה הוא נושא שרוי במחלוקת ואינו ברור עד היום אם הוא נחוץ לחולי מיאסטניה אלא במקרים בהם הבלוטה מוגדלת או עם גרורות.
    בימים אלא נערך מחקר רפואי בנושא שהתחיל לפני שנתיים וימשך 3-5 שנים ואז יוחלט אם להוצאת הבלוטה ישנה השפעה על המחלה. במצב היום ישנם חולים שהניתוח שיפר את מצבם, ישנם חולים שלא השיגו כל הטבה וישנם חולים שמצבם החמיר לאחר הניתוח. מה שברור מכל ספק שאף חולה לא החלים עד היום מהמחלה. המכסימוס שניתן להשיג היא הפוגה לתקופה מסוימת, קצרה או ארוכה וזאת מבלי שאף אחד יודע עקב מה.

מיאסטניה היא מחלה שמשתנה עם הזמן לטובה ולרעה ואם לא שומרים על טיפול נכון בצורה אישית, סביר להניח שהמחלה תלך ותחריף.
    אני חוזר ואומר: מיאסטניה היא לא מחלה שמחריפה עם הזמן, היא מחלה שמשתנה עם הזמן ולגיל החולה יש תפקיד קטן בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו