מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כן חולה במיאסטניה -הדר29/04/2008
מצחיק אני לא כתבתי שאני לא חולה במיאסטניה אלא שאני חולה כן אבל אצלי היא פשוט יותר קלה
אני חליתי במחלה אבל ההשלכות שלה במקרה שלי ספציפית הן יותר קלות
למה לעוות את מה שרשמתי אני סה"כ הסברתי את עצמי ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאובחנת ! -
משה פיק29/04/2008הדר,
עכשיו כאשר את מצהירה שאת חולת מיאסטניה עם נוגדנים.
נושא ניתוח בלוטת התימוס לחולי מיאסטניה הוא נושא שרוי במחלוקת ואינו ברור עד היום אם הוא נחוץ לחולי מיאסטניה אלא במקרים בהם הבלוטה מוגדלת או עם גרורות.
בימים אלא נערך מחקר רפואי בנושא שהתחיל לפני שנתיים וימשך 3-5 שנים ואז יוחלט אם להוצאת הבלוטה ישנה השפעה על המחלה. במצב היום ישנם חולים שהניתוח שיפר את מצבם, ישנם חולים שלא השיגו כל הטבה וישנם חולים שמצבם החמיר לאחר הניתוח. מה שברור מכל ספק שאף חולה לא החלים עד היום מהמחלה. המכסימוס שניתן להשיג היא הפוגה לתקופה מסוימת, קצרה או ארוכה וזאת מבלי שאף אחד יודע עקב מה.
מיאסטניה היא מחלה שמשתנה עם הזמן לטובה ולרעה ואם לא שומרים על טיפול נכון בצורה אישית, סביר להניח שהמחלה תלך ותחריף.
אני חוזר ואומר: מיאסטניה היא לא מחלה שמחריפה עם הזמן, היא מחלה שמשתנה עם הזמן ולגיל החולה יש תפקיד קטן בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)