מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה פיק -הדר29/04/2008
חלה כנראה אי הבנה בינינו, הבעיה העיקרית שלי היתה התימוס ולא נמצאו נוגדנים בדם שלי
אפילו לא חיוביים הכל היה תקין , לכן הרופאים נתנו לזה שם מיאסטניה כי היו לי את אותם
הסיפטומים של המחלה, אבל מאד ייתכן למרות שמוקדם להגיד את זה שהם נבעו מהתימוס עצמו.
וזה מה שרציתי להסביר אני כבר הבנתי את זה לפני חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הבנה -
משה פיק29/04/2008שלום הדר,
אני מקווה שנרגעת מאתמול שכל מה שכתבת בה תוך התרגשות וללא מחשבה רגועה. עם הזמן תביני שכל מה שנידון בפורום הוא (למרות הכאב) המצב האמיתי.
איני יודע מי היא הרופאה שלך ותאמיני, אני מכיר כמעט את כל הרופאים המנוסים במיאסטניה בארץ ולמרות שאיני רופא (אני בסה"כ חולה) אין דבר בכל מה שקשור למיאסטניה שמישהו יכול לחדש לי.
גם עכשיו, צורת החשיבה שלך דיי מבולבלת וכפי שכבר ציינתי בפנייך, אני מסוגל להעמיד את הדברים במקומם (גם בעזרת חומר מודפס) שתוכלי לאשר אותם עם הרופאה שלך.
דוגמא: את כותבת "ולא נמצאו נוגדנים בדם שלי אפילו לא חיוביים הכל היה תקין " . מה זאת אומרת "לא נמצאו נוגדנים, אפילו לא חיוביים" ?. אין "נוגדנים חיוביים" ו"נוגדנים שליליים". אם בצעת בדיקת דם ל"נוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין" והתוצעה שהתקבלה היתה שלילית. בהתיחס לכך שהרופאה קבעה שאת אכן חולת מיאסטניה (לפי סימפטומים קליניים) את נחשבת "Sero-Neg" ואז את צריכה לבצע בדיקת דם נוספת, והפעם לבדוק אם יש לך נוגדנים כנגד "MuSK" ואם גם תשובה זו תחזור שלילית. את נחשבת לחולת מיאסטניה "ללא נוגדנים" וחולים כאלה הם החולים הבעיתיים ביותר ולא הקלים ביותר....... תשאלי את הרופאה שלך אם זה נכון מה שהסברתי כאן.
אני מאחל לך שתהיה לך מחלה קלה כל חייך ואולי לא תצטרכי את תמיכתיינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)