מקרה לא כל כך נעים... -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה לא כל כך נעים... -
    יעל
    02/05/2008

מה עושים עם שרירי פי הטבעת שלא מתפקדים?
    תוכלו להמליץ על טיפול כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה לא כל כך נעים... -

הוספת תגובה

• פרוקטולוג -

משה פיק
    02/05/2008

שלום יעל,
    מה עושים ? ......... פונים לפרוקטולוג........ ולאחריו לנוירולוג.
    אני הייתי בחודש שעבר אצל פרוקטולוג (פרופ. ) וממנו שמעתי בפעם הראשונה שמיאסטניה שהיא מחלה שפוגעת בתפקוד השרירים הרצוניים משפיע גם על שרירי פי הטבעת שהם שרירים רצוניים.
    בררתי את הנושא עם חולי מיאסטניה רבים ועם רופאים מומחים במחלה, לא קיבלתי תשובות חיוביות "חקוקות בסלע" אולם גם לא קיבלתי תשובות שמפריכות את התאוריה הזו.

לסיכום, יכול להיות שפרוקטולוג יפתור לך את הבעיה או שנוירולוג ישנה לך מינוני תרופות כדי לפתור את הבעיה.

שיהיה לך בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה,נפרולוג -

נתן
    03/05/2008

שלום משה
    לא מובן לי מדוע פנית לנפרולוג שהוא מומחה לכליות, ולא לפרוקטולוג שהוא מומחה לנושאי יציאות כמו טחורים או פי הטבעת.
    האם מדובר גם בשליטה על סוגרי השתן?
    שבת שלום,
    נתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער, טעות בהגדרת הרופא -

משה פיק
    03/05/2008

שלום נתן,
    מצטער על טעותי, אתה כמובן צודק, פשוט הייתי בתוך שבוע גם אצל פרוקטולוג וגם אצל נפרולוג וטעיתי בהגדרת הרופא הנכון.
    תודה על ההערה, אני מתקן את הטעות במכתבי הקודם.

באור: לאותם שאינם מבינים במה מדובר, במכתבי הקודם ליעל כתבתי בטעות נפרולוג (במקום פרוקטולוג) שלאחר מכן תיקנתי אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתן -

ערן משה
    03/05/2008

כן גם שריר סוגר השתן הם שרירים רצוניים והריי עובדה שאתה יכול להתאפק ולשלוט על השתן בניגוד למשל שליטה על מעבר של אוכל מהקיבה למעי- גם שם יש סוגר אבל הוא לא רצוני ולכן לא יושפע ממיאסטניה- שם זה שריר חלק.
    גם לסוגר השתן יש בדיקה המודינמית הבודקת את יעילות וחוזק הסוגר וזאת ע"י פנייה לאורולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגרים -

ערן משה
    03/05/2008

יעל שלום
    הסוגרים שלנו בנויים משרירים משורטטים, קרי שרירים רצוניים ולכן אין סיבה שלא יושפעו כמו כל שריר רצוני אחר- ידים, רגליים וכו'.
    מה שמשה כתב נכון מאד ויש לבקש מהפרוקטולוג בדיקה שבודקת את חוזק שריר פי הטבעת ולהתייעץ בהתאם.
    הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו