בקשר למסטינון -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר למסטינון -
    פרי
    04/05/2008

שלום לכולם יש לי שאלה העם המסטינון גורם לכעבי בטן וגורם ללכת המון לשירותים ובמיוחד המון נידנודי שיינה או שזה הפלזמה פרזיס עושה לי את כול זההההההה
    אשמח לקבל תשובה מכולם
    פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר למסטינון -

הוספת תגובה

• תופעות לוואי -

משה פיק
    04/05/2008

שלום פרי,
    כאבי בטן, הליכה מוגברת לשרותים ונדודי שינה הן תופעות לוואי אפשריות של מסטינון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה פיק שלום -

פרי
    04/05/2008

אני גם חושבת כמוך שיש לי יותר מדי כדורים בגוף העם זה ניקרא הרעלת קיבה הכעבי בטן האלה ואליכה מוגברת לשרותים בכול אוופן אני יתיאץ עם הנירלוג נראה מה הוא יגיד לי
    המון תודה משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעלת קיבה -

משה פיק
    04/05/2008

שלום פרי,
    אל תלכי רחוק כל כך. אין לך הרעלת קיבה.
    יש לך פשוט תגובה לחומר שבמסטינון (פירידוסטיגמין ברומיד) והיות המסטינון נמוג לאחר 4 שעות ההרגשה בבטן תעלם כאשר בגופך לא יהיה החומר הנ"ל ויתחיל להשפיע שוב עם לקיחת כדור חדש.

אם לא תוכלי לסבול את "כאבי הבטן" הרופא ימליץ לך כנראה לקחת פחות מסטינון או תרופה נוספת שתפקידה יהיה למנוע ממך את ההרגשה הלא טובה.

בכל מקרה כאבי הבטן אינם מסוכנים. הם פשוט מטרידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעלת קיבה -

פרי
    04/05/2008

משה
    תודה לך שהסרת דאגה מלייבי המון בריאות לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו