מיאסטניה גרביס תסמינים טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיאסטניה גרביס תסמינים טיפול
    מיכל
    11/02/2016

האם יש לי מיאסטנייה גרביס?????....
    שלום, שמי מיכל אני בת 25
    בבדיקות הדם שעשיתי השבוע הברזל (iron) היה נמוך 43
    וההמוגלובין תקין בטווח התחתון.
    אני מציינת שאני חלשה מאוד מאוד ועייפה מאוד ...
    ותוצאות חריגות נוספות שהופיעו הפעם הם כולסטרול גבוה גם הרגיל וגם הldl.
    תוצאות חריגות נוספות שמופיעות תמיד הם הנוגדנים מסוג anti dna, thayrog, anti tpo (תוצאות בלוטת התריס תקינות- tsh, t4 , t3)
    ויש הליקובקטר

אני ממש מיואשת, הייתי אצל המון רופאים ושללו לי לופוס (זאבת), ודלקת מפרקים וטרשת נפוצה.....
    ונתנו הגדרה של פיברומיאלגיה -שלדעתי זה בולשיט...

אני רואה את התוצאות של הבדיקות דם ואת המצב הגופני שלי שכולל: חוסר שינה עמוקה, לחץ אדיר בעמוד שידרה, חולשה מטורפת(הגוף כמו גומי) אפילו את הרוק קשה לבלוע, בקושי פותחת את העיניים וזזה ויש לי בלט בעיינים לדעתי והעיינים כואבות ונפוחות בבוקר, אי נוחות בקיבה, ואוויר שלא נכנס לחזה (רק כשאני מפהקת נכנס)...ובנוסף יש לי רגורגיטציה - שהאוכל עולה חזרה מהקיבה לחלל הפה (סליחה על התיאור) כמו העלאת גרה.
    כמובן שכתוצאה מכל זה גם קשה לי קוגנטיבית(עירפול ותשישות) והמצב הנפשי בקנטים (וכן כן, אני יודעת שזה קשור ויש כאלה שאמרו לי שבגלל המצב הנפשי שלי אני מרגישה את התסמינים בגוף, אבל אני לא מאמינה שזה רק זה...) ואני פשוט אובדת עצות ...

האם יכול להיות שיש לי מיאסטניה גרביס?
    נוירולוג נתן לי mri מח -שיצא תקין, emg בכפות הידיים- שיצא תקין.
    אשמח לדעת איך אפשר לאשש או לשלול מיאסטניה בצורה סופית...

אתם קרש ההצלה האחרון שלי...
    תודה מצפה לתגובתכם
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נ.ב.

מיכל
    11/02/2016

בנוסף יש לי בדיקת emg סיב בודד לנבדק - האם בדיקה זו יכולה לאשש או לשלול מיאסטניה גרביס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו