איפה ניתן להשיג כדורי מסטינון 30 מג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה ניתן להשיג כדורי מסטינון 30 מג
    משה קוקוס
    27/05/2016

אובחנתי כחולה מיאסטניה גרביס. הומלץ טיפול 3X30 מג ליום.
    בקופח יש רק כדורים של 60 שאינם ברי חלוקה. בבתי מרקחת כלל אין.
    איפה אפשר להשיג 30 מג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איפה ניתן להשיג כדורי מסטינון 30 מג - תגובה

משה פיק
    28/05/2016

שלום משה,
    בכל בית מרקחת של קופת חולים אתה יכול לבקש שיביאו לך .

הכדורים מופיעים בשם "פירידוסטיגמין ברומיד"

בכל מקרה אתה יכול לרכוש מכשיר לחיתוך כדורים ולחתוך כדור של 60 מ"ג לחצי

מעוניין לצרפך ל "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" דרכה תקבל עדכונים על המחלה ותוזמן למפגשי תמיכה .

לשם צירופך אני מבקש לדעת אם אתה מאובחן במחלה וקצת אינפורמציה עליך כגון: שם מלא, שנת לידה, מקום מגורים, טלפונים (קווי ונייד), קופ"ח וקצת פרטים על מהלך המחלה כגון: מתי, היכן וע"י מי אובחנת במחלה (האם תוצאת בדיקת הדם לנוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין התקבלה חיובית), מה היו הסימפטומים הראשונים שגרמו לך לפנות לנוירולוג מה התרופות שקיבלת, מה מצבך כרגע ומה התרופות/טיפולים שאתה מקבל עכשיו (כולל מינונים).

אם אתה מאובחן במחלה, אני מזמין אותך להצטרף ל "פורום התמיכה בפייסבוק" שהוא פורם סגור/סודי שרק חולי מיאסטניה מאובחנים נמצאים בו לשיחות על המחלה וההתמודדות ביום יום.

בכדי להכניסך לפורום אתה צריך להיכנס לדף הבית שלי בפייסבוק Moshe Pick ולבקש ממני חברות.

איני יודע כמה אתה יודע על המחלה ולכן, בהזדמנות זו אני שולח לך קצת חומר אינפורמטיבי ראשוני וכאשר אקבל את תשובותייך לפרטים שביקשתי אשלח לך דפי אינפורמציה נוספים, יותר פרטניים.

אתה יכול בכל הזדמנות לפנות אלי בדוא"ל או טלפונית
    בבקשה להימנע בין השעות 14:00 עד 17:00

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו