מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקה -יעל פ16/05/2008
משה שלום
אני עם דלקת ריאות
האם ZINAT מותר לחולי מיאסטניה??
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה אסורה ל- MG? -
משה פיק16/05/2008שלום יעל,
איני רופא ולכן איני מוסמך לתת לך המלצה על תרופות.
איני רואה אותה ברשימת ה"תרופות האסורות למיאסטניה", אולם זה עדיין אינו אומר שהיא אינה שייכת למשפחה של תרופות שיש להזהר מהן.
הרעיון בזה שלכל חולה תהיה "רשימת התרופות שעלולות להחמיר מיאסטניה " (אני מקווה שיש לך) בזמן אמת הוא בזה שברגע שרופא כל שהוא רושם לך תרופה שאינך מכירה ויודעת בודאות שהיא אינה משפיעה עלייך לרעה וגורמת להחמרת המחלה תראי לרופא את הרשימה והוא ידע אם לתת לך את התרופה המתוכננת או למצא לה תחליף שימנע החמרת המיאסטניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה -
ערן משה17/05/2008zinaat שייכת למשפחת צפלוספורינים ולא מצוינת ברשימת התרופות המסוכנות למיאסטניה ולכן אין בעיה בנטילתה, אני סיימתי כרגע 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -
יעל פ17/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לערן -
יעל פ17/05/2008האם ישנם כמה סוגים של זינט?
זה שקיבלתי בלתי אפשרי לבלוע
שלם הוע ענק ובחצאים נתקע בגרון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל -
ערן משה18/05/2008אני מבין שאת נוטלת זינט 500 ונכון הוא גדול מאד וגם משאיר טעם רע בפה, יש מינונים קטנים יותר כמו 125 ואז הכדור מעט קטן יותר אבל צריך ליטול יותר כדורים בפעם אחת, אין זינט אחר, אלא דרך הוריד וזה ניקרא zinasef אבל אם אין לך מי שייתן אותו בבית זה סיפור שלם.
אז תנסי מינונים קטנים יותר ואז הטבליה קטנה יותר.
אל תפסיקי בגלל זה, זה טיפול מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזינט בסירופ -
גל18/05/2008ליעל יש אפשרות לקחת זינט בסירופ (של ילדים) אבל זה מאוד ייקר לך בגלל כמות הבקבוקים שתצטרכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל -
גל18/05/2008הבן שלי חולה המון בדלקות ריאה, ממש בתדירות גבוהה (לצערי) ומקבל הרבה זינט. מטופל בבי"ח שניידר ע"י רופאי ריאות ונוירולוגים ותחת השגחתם. כמובן שיש להסב את תשומת ליבו של הרופא להיותך חולה במיאסטניה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזינאט -
שירלי19/05/2008גם אני לקחתי זינאט לפני כמה חודשים - לעשרה ימים (עקב שיעולים קשים וסינוסיטיס). התרופה לא השפיעה לרעה על המייאסטניה.
תהיי בריאה.
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)