חשד למיסטנה אחרי פציאליז ברמה מאוד נמוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד למיסטנה אחרי פציאליז ברמה מאוד נמוכה
    Noor
    03/07/2016

שלום 

אני בת 33 סובלת  מהתקבצות בעין שמאל אחרי מאמץ יותר משנה כך שנראת עין יותר גדולה מעין .לפני כחודשיים היה לי פציאליז בצד שמאל
    שלום 

אני 33 סובלת  מהתקצווות בעין שמאל אחרי מאמץ יותר משנה כך שנראת עין יותר גדולה מעין .לפני כחודשיים היה לי פציאליז בצד שמאל ברמה נמוכה כלומר העין לא נפגעה והתחילו לעשות לי כל מיני בדיקות .אמרי תקין בדיקה של אצטילון פחות 0.1  האימגי s.f  לא תקין עד ( 60% תקין )  הנרולוג התייחס לאימגי כי זה אחרי פציאליס  למרות שהסברתי לא שלפני הפציאליז היה לי התקוציות בעין .שאלתי היא האם יש חשד למיסטנה ?  מה עליי לעשות ? אני בנאדם מאוד חלש פיזית .

והתחילו לעשות לי כל מיני בדיקות .אמרי תקין בדיקה של אצטילון פחות 0.1  האימגי s.f  לא תקין עד ( 60% תקין )  הנרולוג התייחס לאימגי כי זה אחרי פציאליס  למרות שהסברתי לא שלפני הפציאליז היה לי התקוציות בעין .שאלתי היא האם יש חשד למיסטנה ?  מה עליי לעשות ? אני בנאדם מאוד חלש פיזית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד למיסטנה אחרי פציאליז ברמה מאוד נמוכה - תגובה

משה פיק
    03/07/2016

שלום נור,
    כאשר את אומרת "עין שמאל יותר גדולה" . . . מה כוונתך ?

האם את מתכוונת שהאישון בעין שמאל יותר גדול מהאישון בעין ימין ?

אם זה התיאור הנכון (אישון אחד גדול מהאישון השני) לדעתי יש לך "תסמין הורנר"

נור, איני מבין את פירוש המילה "פציאליז" . . . אפשר לקבל הסבר ?

לגבי אפשרות למיאסטניה . . . . . הם יש לך סימפטומים נוספים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 33 כבר כמעט שנה אני סובלת משינו

Noor
    05/07/2016

שלום
    אני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית לאחר מאמץ או עייפות ( העין נסגרת ונהיית יותר קטנה בגודלה , ללא שינוי באישונים ) . הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר כי מקור הבעיה לא בעין !
    לפני חודשיים עברתי פציאליס בצד שמאל הפנו אותי לעשות כל מיני בדיקות במטרה לשלול חשד למיסטניה כי בזמן מנוחה הפנים רגועות ונראות סימטריות אבל לאחר מאמץ רואים שינוי בפנים ( העין נהיית קטנה והפה נוטה להיות קצת הצידה ) .
    ממצאי הבדיקות :
    - בדיקת אצטילון - תקינה פחות מ 0.1
    - EMG s.f לא תקין
    60% תקין
    הוסבר לי שהבדיקה לא היתה מאה אחוז תקינה כי לא מזמן עברתי פציאליס .
    ראוי לציין כי בזמן הבדיקה הנ"ל עין שמאל כמעט נסגרה ונהייתה קטנה מאוד !
    לאחרונה אני מרגישה עייפות רבה גם ממאמץ מיזערי כל דבר מעייף אותי ומרגישה צורך לישון כל הזמן , דבר המפריע לי ולתפקודי היום יומי !
    אני פונה אליכם לקבל אולי הסבר או לכוון אותי לעשות בדיקות רלוונטיות למצב שלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת מש

Noor
    08/07/2016

שלום
    אני בת 33, כבר כמעט שנה אני סובלת משינויים בצורת העין החיצונית לאחר מאמץ או עייפות ( העין נסגרת ונהיית יותר קטנה בגודלה , ללא שינוי באישונים ) . הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר כי מקור הבעיה לא בעין !
    לפני חודשיים עברתי פציאליס בצד שמאל הפנו אותי לעשות כל מיני בדיקות במטרה לשלול חשד למיסטניה כי בזמן מנוחה הפנים רגועות ונראות סימטריות אבל לאחר מאמץ רואים שינוי בפנים ( העין נהיית קטנה והפה נוטה להיות קצת הצידה ) .
    ממצאי הבדיקות :
    - בדיקת אצטילון - תקינה פחות מ 0.1
    - EMG s.f לא תקין
    60% תקין
    הוסבר לי שהבדיקה לא היתה מאה אחוז תקינה כי לא מזמן עברתי פציאליס .
    ראוי לציין כי בזמן הבדיקה הנ"ל עין שמאל כמעט נסגרה ונהייתה קטנה מאוד !
    לאחרונה אני מרגישה עייפות רבה גם ממאמץ מיזערי כל דבר מעייף אותי ומרגישה צורך לישון כל הזמן , דבר המפריע לי ולתפקודי היום יומי !
    אני פונה אליכם לקבל אולי הסבר או לכוון אותי לעשות בדיקות רלוונטיות למצב שלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו