מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים -תהלה16/05/2008
שלום לכולם!
אני צריכה לקחת כדורים של ויטמינם (מולטי-ויטמין).
האם מישהו יודע אם מבחינת המיאסטניה יש חומר כלשהו או ויטמין מסויים שעלול להזיק למיאסטניה ועליי להיזהר שלא יופיע בכדורים?
שבת שלום!
תהלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים -
יעל פ16/05/2008בזמנו נאמר לי שלחולים עם מחלות אוטואמוניות המערכת החיסונית מוגברת ולכן לא רצוי ויטמינים
אל תמהרי לקחת. בידקי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשם מה לוקחים ויטמינים ? -
משה פיק16/05/2008שלום תהילה,
כאשר את כותבת : "אני צריכה לקחת כדורים של ויטמינם (מולטי-ויטמין)." - מדוע את .....צריכה ?
אם לאדם יש חוסר בויטמין מסוים והוא אינו יכול יקבלו בצורה טבעית - כדאי לקחתו ע"י כדור .
לדעתי, הרבה אנשים לוקחים ויטמינים בעקבות פירסומים מגמתיים של יצרני אותם הויטמינים (כלכלי ולא רפואי) וחלקם הגדול כאשר הם שומעים שאותו מוצר "מחזק את המערכת החיסונית" , משפט שמעורר מחשבה שאם ניקח את אותו מוצר נהיה מחוסנים יותר ממחלות , בקיצור, נהיה בריאים לחלוטין.
להזכירכם....... חולי מיאסטניה משתמשים בתרופות מדכאות (מחלישות )את המערכת החיסונית. ורק כך הם מחזקים את פעולת השרירים ועם סימפטומים מופחתים.
מדוע להוסיף על התרופות המחלישות , ויטמינים שמחזקים את אותה המערכת ?
לסיכום: לדעתי האישית, יש לקחת מה שאכן חסר ולא מכלול של דברים שאין בהם צורך (ובנוסף, לחסוך בזבוז כסף מיותר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -
תהלה18/05/2008שלום!
תודה על תגובתכם המהירה.
אני בקשר עם אדם שאינו מתחום הרפואה אך הוא מאוד עוזר לי. קצת קשה לי להסביר מה בדיוק הוא עושה אך לפחות מבחינה פסיכולוגית הוא עוזר. בפעם האחרונה שדיברתי איתו הוא המליץ לי לקחת מולטי ויטמין. מנסיון של אנשים אחרים אני יודעת שבעבר כאשר המליץ על דבר כזה הוא צדק וזה עזר מאוד. אני קצת מפחדת להכניס משהו לגוף שלי בלי שיש לי הוכחה הנראית לעין שאני זקוקה לו.
בכל זאת אני כן הייתי רוצה לעשות את זה. לכן אני שואלת אם אתם יודעים על ויטמין ספציפי שאין לקחת אותו כשיש מיאסטניה.
אני מבינה שאתם חושבים שבגלל שהויטמינים מחזקים את הגוף יש סתירה בינם לבין טיפול שמחליש את המערכת החיסונית. אני לא מומחית בויטמינים אך לפי מיטב הבנתי הם לא פועלים בצורה ההפוכה לתרופות שמחלישות את המערכת החיסונית אלא מחזקים את הגוף באופן כללי ולאו דווקא את המערכת החיסונית.
אשמח לשמוע את תגובתכם...
תהלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)