מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיפוש מנתח מומלץ לטמקטומי (דינה) -משה פיק17/05/2008
שלום לכולם,
אני פונה בבקשה למצא עבור חולה צעירה חדשה במחלה, מנתח מומלץ מחולים שעברו ניתוח Thymectomy (ניתוח להוצאת בלוטת התימוס).
נא לציין שם הרופא ופרטים מלאים להתקשרות.
בתודה,
בשם דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר סאוטה מילטון, בי"ח בלינסון -
רונה18/05/2008אני עברתי ניתוח כזה, המנתח שלי הוא
ד''ר סאוטה מילטון. תפקיד: מנהל המחלקה לניתוחי ריאות במערך לניתוחי חזה ולב בבי"ח בלינסון.
מומחה לכירורגיית חזה .עובד עם כל קופות החולים, מנתח גם במרכז רפואי הרצליה :
טלפונים: - ביח בלינסון (ישירות למחלקה)- 03-9376708 , 052-2697767
מרכז רפואי הרצליה: 03-7557111
מנתח אנושי, חם ומקצועי מאד מאד מאד,
הוא הציל את חיי !!
צילומי ה-CT שלי הגיעו אליו במקרה, הוא החליט לקחת את הטיפול לידיים שלו, ארגן ניתוח ביופסיה ממש ערב נסיעתו לחול,
ולאחר מכן החליט שאת הנתוח להסרת הטימוס וכל האברים נגועים מסביב (והיו הרבה) הוא מבצע.
ממש מלאך בלבן !!
ממליצה עליו מכל הלב, ההחלמה היתה ללא כאבים ודי מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד טלפון של ד'ר סאוטה מילטון -
גזית מאירה18/05/2008הטל' במרפאה שבה הוא מקבל ד'ר סאוטה מילטון מומחה לניתוחי בית החזה 037557111
בית נרה ברח' זבוטינסקי 155 פינת בן גוריון רמת גן גבול בני ברק
בית נח קומה 3
טל' נייד של ד'ר סאוטה מילטון תתקשרי לגזית לטל' 088518900 איני רוצה לפרסם באינט' נייד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח -
ערן משה18/05/2008פרופסור בסט מרמב"ם כשמו כן הוא, הכי טוב מקצועית והבן אדם הכי טוב שיש, מכיר אותו מעבודה איתו והמלצות של חולים רבים עליו.
אין כמוהו באמת !!!
גם הצוות שאיתו תותחים אחד אחד.
מומלץ בחום רב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח חזה -
נתן18/05/2008ד"ר גנדל ממחלקת ריאות בבית חולים "מאיר" הינו מנתח חזה וריאות מעולה,מקצועי,אמין,אנושי מאד וחביב.
מי שהיה אצלו מרגיש כי היה בידים טובות ומהימנות,עם יחס חם ומתחשב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתן -
ערן משה19/05/2008מסכים איתך באלף אחוז, אבל המחלקה בה הוא עובד בתת רמה ולא מתאימה בשום אופן למנותחי חזה וגם הצוות הסיעודי לא מבין בזה (מניסיון אישי), אם מנותחים אצלו במדיקל סנטר הסיפור שונה לגמרי גם הוא אישיות ורופא מהרמות הגבוהות ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתימוס -
גל19/05/2008האם נכון הוא הדבר שאצל חולה מיאסטניה שאין לו הגדלה בבלוטת התימוס אין מה לחשוב אפילו על ניתוח? (לכאורה אין סיבה) או שעדיף להוציא בכל מקרה? מנסיונכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבים להוציא תימוס ? (גל) -
משה פיק19/05/2008שלום גל,
את שאלתך האם חולי מיאסטניה עם תימוס תקין חייבים להוציא,
או במילים אחרות: האם הוצאת בלוטת התימוס אצל חולי מיאסטניה משפרת את מצבם ?
היא שאלה שנשאלת לעיתים תכופות.
התשובה לכך תינתן כאשר יסתיים המחקר שנערך בנושא שהתחיל בשנת 2006 ויסתיים תוך שנתיים/שלוש.
רק אז נדע את התשובה הרפואית הרשמית לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הוצע לי להוציא את התימוס -
מאסקית21/05/2008אני בטיפול בהדסה ע"כ.
פעם בשנתיים-שלוש אני נדרשת לבצע CT של התימוס, אבל לא הוצע לי להוציאו.
חל אצלי שיפור גדול אחרי שנה וחצי של טיפול באימוראן במינון גדול, אחרי למעלה מעשר שנים קשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCT / MRI לסריקת תימוס -
משה פיק22/05/2008שלום מאסקית,
מה הוא מינון גבוה של אימורן ? בדרך כלל החולים לוקחים 200Mg , האם את לוקחת יותר ?
אם את מבצעת סריקת חזה למצב התימוס, אני מציע שתבקשי בפעם הבאה (ותלחמי על כך עם קופת החולים) לבצע MRI, היות וCT אינו מספיק אמין לגלות תימוס עם בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולם! -
דינה18/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה שלום -
פרי19/05/2008אני עברתי את הוצאת התימוס בביח רמבם במחלקת פה ולסת קוראים למנתח שניתח אוותי דוקטור בינון אבל אני לא זוכרת את המספר הישיר שלהם את יכולה כבר לברר זאת לא בעיה ביח רמבם פה ולסת אני רק יכולה להגיד לך שיש שם צוות מעולההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרי -
ערן משה19/05/2008סליחה על ההתערבות- למנתח קוראים ד"ר אלון בן נון, ייתכן שהיית מאושפזת בפה ולסת אבל המנתח הוא כירורג חזה ונכון הוא מעולה, הוא הסגן של פרופסור בסט- מנהל מחלקת ניתוחי חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח תימומה -
יעל פ19/05/2008אני עברתי אצל פרופ' ילין בתה"ש. מנתח מצוין והצוות במחלקה נפלא. אחרי 4 ימים הייתי בבית בלי כאבים ובלי סיבוכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה -
פרי20/05/2008כן אתה צודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת באיחור אבל עדיין....
אנה חיה22/05/2008דינה ומשה שלום!
דר' אלי מילגרטר, מנהל יחידה לכירורגיה חזה ולב ילדים בבית חולים הדסה עין כרם
טלפון: 02-6776960
מנתח מדהים! ביצע המון ניתוחים להוצאת טימומה
צוות נפלאה! תוצאה מדהימה- כמעט ולא רואים כלום!
ממליצה בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח -
אנה חיה22/05/2008משה היקר !
אני לא מבינה דבר אחד: הבחורה מאובחנת כחולת מאסטניה תקופה מאוד קצרה. איך אתה כבר מחפש לה מנתח?! היא עדיין לא ניסתה את מה שיש לרופאים להציע לפני שהולכים לקיצוניות כמו ניתוח...
זה לא קצת מוקדם? חוץ ממסטינון היא לא ניסתה כלום!
אני עשיתי את הניתוח אבל אחרי שבאמת לא היה משהו אחר . אולי יש משהו שיעבוד עבורה לפני הסכין? והיא עדיין צעירה אז החלון הזדמנויות שלה אפילו לא קרוב ללהסגר.
תחשוב על זה לרגע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לניתוח תימוס ? -
משה פיק22/05/2008שלום אנה,
ראשית דבר ..... אני לא הצעתי לה לעבור ניתוח !!! היא פנתה אלי לשאול על מנתח שאני יכול להמליץ עליו היות והיא חושבת (עדיין לא החליטה ) אם לבצע את הניתוח.
היות ואני עצמי לא עברתי ניתוח, אמרתי לה שאברר אצל כל המנותחים וארכז רשימה, היכן ישנם מנתחים ל טמקטומי.
אני עצמי איני מאמין בהוצאת הבלוטה אם לא גילו שהיא מוגדלת או שהיא מפזרת גרורות שאז הניתוח נחוץ (גם לאנשים שאינם חולי מיאסטניה) וזאת מהסיבה שעדיין לא הוכח הקשר בין הבלוטה ומיאסטניה במחקר מדעי, דבר שמתבצע היום בעולם ותוצאותיו יתקבלו בעוד מספר שנים.
לעומת זאת ישנם לא מעט רופאים בעולם שמאמינים שאם מוציאים את הבלוטה לחולים צעירים קרוב לזמן האבחנה, הדבר ישפר את מצבם ואפילו יגרום להם להכנס למצב של הפוגה. זה גורם שרבים מחולי המיאסטניה עברו את הניתוח. וכל זה מבלי להתחשב בחומרת המחלה.
אנה, הדעה שלך שרק כאשר החולה לא מצליח להתאזן עם תרופות מגיעה השעה להחליט על ניתוח אינה מקובלת בעולם המיאסטניה. אין קשר בין מצב המחלה והחלטה על ניתוח.
כפי שכבר ציינתי קיים מחקר בתהליך ועלול להיות שלאחר שיתקבלו התוצאות לא ינתחו כל כך הרבה חולי מיאסטניה כפי שזה מתבצע היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוגה -
אנה חיה ופריק23/05/2008משה
כאשר החולה נמצא בתקופה יציבה מבחינת הטיפול והמחלה נמצאת בסוג של רמיסיה זאת התקופה הכי טובה לעבור את הניתוח. אחד הקשיים בביצוע הניתוח הוא קושי נשימתי של חולה שיכול להתחיל עם חיבור למכונת הנשמה ובמיוחד בזמן הניתוק ממנה בסוף הניתוח. כאשר החולה נמצא במצב יציב אז הסיכוי לקושי נשימתי הוא נמוך יותר. אף מנתח לא יבצע ניתוח בחולה שנמצא במאבק על דבר בסיסי כמו נשימה.
ולכן: מצב החולה תקופה לפני הניתוח הוא מאוד קריטי לניתוח ולתקופה שלאחר הניתוח. אין צורך להוסיף בעיה על בעיה שכן התקופה הראשונית אחרי הניתוח היא קושי בפני עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לניתוח (אנה) -
משה פיק23/05/2008שלום אנה,
איני יודע לאיזה מצב ניתוח את מתכוונת. ניתוח עם תימומה או הצעה לניתוח כאשר הבלוטה תקינה.
כאשר מגלים תימומה יש לנתח בהזדמנות ראשונה . כמובן שחולה עם בעיות נשימה רציניות לא מנתחים מיד וקודם יש לאזן אותו, לכן לא מעט חולים שעוברים ניתוח, מקבלים קודם לניתוח טיפולי פלסמה כדי להביאם למצב טוב כדי שיוכלו לעמוד בניתוח שהוא ניתוח לא קל.
אני מדבר על חולים צעירים שמאובחנים במיאסטניה, שמצבם אינו קשה ולא מחכים לראות איך הטיפולים יעזרו להם, אלא מיד מציעים להם לעבור ניתוח, היות ורופאים אלה מאמינים שאם יוציאו את התימוס מיד, המחלה תהיה יותר קלה ואולי היא לא תתקדם ותכנס לאחר תקופה קצרה להפוגה.
אני מכיר לא מעט חולים שהמחלה פרצה אצלם בגיל העשרה, הם לא הבינו מה קורה איתם, לא הבינו כלום מהי מיאסטניה ועברו ניתוח להוצאת הבלוטה למרות שבבדיקת CT הכל היה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אלון ילין אופציה טובה ביותר -
נגה סרנגה22/05/2008אני עברתי ניתוח להסרת טימומה (גדולה במיוחד) ממאירה ע"י פרופ' אלון ילין. מדובר במומחה מס' 1 בארץ ואחד הטובים שקיימים בכלל בתחום. הוא מקצוען אמיתי ואני לא מכירה אופציה טובה ממנו.
מנתח בד"כ בתל-השומר טל' : 035302723. ואם מותר להוסיף - מדובר באדם נפלא -רופא במלא מובן המילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)