מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת -מיכל18/05/2008
קודם באמת כל הכבוד על האכפתיות לכל אחד.
קיבלתי לדואר את כל הסימנים לאם אתה חולה? האם גם כשרק חלק מהסימנים קיימים אפשר לדעת? פשוט כל הבדיקות לקוחות כל כך הרבה זמן ואין לי מושג מה לעשות חוץ מלהיות מתוסכלת, פשוט קורים לי דברים שלא היו אף פעם כמו למשל צניחת העפעף לפני חודש פתאום למרות שרופאת עינים אמרה שהראיה מצוינת אחרי כמה שורות לרוב הכל מטושטש כמו קופץ, הרבה פעמיים הידים והרגלים כבדים בצורה נוראית ועוד דברים ואין לי מושג כבר מה לחשוב או לעשות ואולי בכלל הכיוון הזה של הרופא מלכלתחילה הוא טעות
תודה על כל אינפורמציה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
- אורית18/05/2008אני לא יכולה ולא מוסמכת לענות לך רפואית על שאלתך,
אך חשוב לי לאמר לך שלא תהיי מיואשת או מתוסכלת..
אחרי כל הבדיקות יתבהרו לך הדברים ..
עד אז תשתדלי לשמור על אופטימיות, זה תמיד עוזר.
בעת הצורך אני בטוחה שתתמודדי עם הכל.
מה שכן, אני בטוחה שזה לא טעות שאת מבררת עם רופאים , כי 'בריחה' זה לא הפתרון.
קודם כל צריך לדעת.. כדי לדעת עם מה להתמודד..
והכול יבוא על מקומו בשלום.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל -
גל18/05/2008הי מיכל,
אין לי מושג בת כמה את, וכמה זמן את "בעניינים", אני אמא לנער חולה מיאסטניה כ-6 שנים+ אצלנו בגלל גילו הצעיר (אז בן 10) לקח כ-4 חודשים להבין מה יש לו ובדרך גם שלחו אותנו לפסיכיאטריה....כי הילד "מדמיין שהוא רואה כפול", כמובן שבבדיקת נוגדנים פשוטה התוצאה היתה חד משמעית, קחי הרבה אויר (ורוד...) עשי את הברורים הכי מעמיקים שאפשר, ועם התוצאות תרימי ראש ותלכי קדימה, צריך לזכור תמיד שיש חיים מעבר למחלה, צריך רק לדעת מאיזה משקפיים להסתכל בהם.
הרבה בהצלחה מה שלא יהיה...אשמח ליצור איתך קשר בצורה אחרת אם את מעונינת.
שבוע טוב לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל -
ערן משה19/05/2008ראשית, אני מבין אותך מכל הלב, האבחון שלי לקח מעל שנתיים (אבל לא היו סימנים כאלה ברורים)
שנית יש לחלק מהדברים פתרונות- תספרי לרופאת העניים על הטשטוש, זה בגלל כפל ראייה וניתן לטפל ע"י משקפיים עם פריזמה, אני משתמש בכאלה, ניתן לעשות בדיקה לחולשת שרירי העין כדי לדעת זאת, זה יעזור לקרוא וכבר ישפר לך חלק מההרגשה. לתחושת כובד הפתרון כרגע הוא לסדר לך סדר יום שכשהחולשה מגיעה את תהיי במנוחה- לשכב לנוח, אחרי כן ממשיכים וכך הלאה. אני לא יודע היכן את " תקועה" עם הבדיקות אבל נראה לי שצריך ללחוץ קצת על הנוירולוג שלך להזדרז בטיפול, לפחות מסטינון.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל , איך שאני מזדהה -
מאסקית21/05/2008בפעם הראשונה שנכנסתי לנוירולוגית, היא העיפה עלי מבט וקבעה חשד למיאסטניה גרביס.
אבל - הגעתי אליה לאחר תשע שנים קשות, רק כאשר העפעפיים צנחו,
ביצעתי הרבה בדיקות לאישור האבחנה, אולם אף לא אחת מהן היתה חד משמעית.
עוד שלוש שנים מתישות חלפו עד שבדיקת הMusk הגיעה לארץ, וקיבלתי תשובה רשמית.
רק אז אישרה לי קופת חולים את טיפולי הפלסמפרזיס ששינו שוב את חיי, לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)