דרכי טיפול במ"ג צניחת עפעף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרכי טיפול במ"ג צניחת עפעף
    אלי
    28/10/2016

שלום אני בן 41 ואובחנתי מזה כחודשיים כחולה מ"ג, לאור צניחת עפעף שמאל וראייה כפולה. כיום אני מטופל במסטינון 60 ×5 ביום בנוסף בפרדיזון (כעת 35 מ"ג וכל 4 ימים אני עולה בעוד 5, עד שאגיע ל 60 מ"ג). כלל הבדיקות יצאו תקינות (ct, mri,emg,sfemg,בדיקת נוגדנים) הכדורים בהחלט עוזרים ומשפיעים על ההתנהלות היומית. האם יכול להיות שיש טעות בהבחנה ואיני חולה מ"ג ? האם יש דרכים אחרות לטיפול פרט ללקיחת כל כמה שעות כדורים ? האם הגיל בעתיד ישפיע על המחלה ? האם יש מאכלים שאסורים ומשפיעים על הגוף ? אני אוהב לרוץ, מהופעת המחלה הפסקתי לבצע כל פעילות ספורטיבית, האם זה יהיה כך לכל החיים ? עבודתי דורשת עבודה מול מחשב, האם יש השפעה של כמות שעות עבודה על המחלה ? האם יודעים למה המחלה הופיעה, אני אדם בריא וללא עבר רפואי (אני לא זוכר מתי הייתי חולה בעבר). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בניהול המחלה

משה פיק
    21/11/2016

שלח לי מייל ותקבל את כל תשובותייך כולל דפי אינפורמציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו