מדוע לא מומלץ לקחת פרדניזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא מומלץ לקחת פרדניזון
    נתנאל שחר
    13/04/2017

משה שלום
    בסידרת בדיקות שעשיתי אשר טרם הושלמה ניראה על פניו כח אני סובל מאיסטמיה אוקולרית .
    שמתי לב שאינך ממליץ על פרדניזון למרות שזה הכדור היחיד שעוזר לי ומשפר לי את הראיה הכולה שממנה אני סובל כבר שבוע חמישי .
    מדוע אינך ממליץ עליו ?
    האם לדעתך האם כדאי לבקש מהרופא טיפול בתרופה אחרת ?
    האם לאחר שאפסיק את הטיפול בפרדניזון תחזור התופעה של הראיה הכפולה ?
    כרגע אני לוקח 5 מג פרדניזון לעוד שבוע ימים ואחר כך ארד ל2.5מג לעוד מספר ימים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרדניזון כן או לא

משה פיק
    13/04/2017

שלום נתנאל,
    אני לא ממליץ על תרופות היות ולשם כך קיימים נוירולוגים שזה תפקידם.
    אני לא נגד פרדניזון (מאיפה לקחתה את זה ?) . פרדניזון היא התרופה הכי טובה לטיפול במיאסטניה אולם . . . . עם תופעות הלוואי הקשות ביותר יחסית לתרופות אחרות . . . . והיא תרופה לשימוש תקופה קצרה לאומת תרופות שניתן לקחת אותן למשך כל החיים.
    ולכן : אני ממליץ לא להתנדב לקחת אותה אלא אם המחלה קשה והרופא מחליט להשתמש בה בכדי לאזן את המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ

משה פיק
    16/04/2017

/ץ/לח לי מייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלח לי מייל

משה פיק
    26/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו