מי מאבחן את המחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי מאבחן את המחלה
    רפאלי עינת
    22/04/2017

אבי חולה במיאסטנה ואני רציתי לחדש רישיון נהיגה גילו כפר ראיה ואז חיפשתי פיתרון לשרירי עיניים חלשים ומסתבר שפשוט לא אובחנתי כפי הנראה נולדתי כך כי בתור ילדה היו קשיים מוטוריים הן הגסים והן העדינים, אני שולטת במחלה כי אני מאוד איטית הוגדרתי כלקוית למידה הרבה שנים קשה לי לנהוג ואני מרגישה בהשרדות כרגע כשמאוד כואב לי אני מקפיצה לחצי דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי מאבחן את המחלה

הוספת תגובה

• אבחנה

משה פיק
    22/04/2017

שלום עימת,

לא הבנתי . . . . מה שאלתך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחנה

משה פיק
    25/04/2017

שלום עינת,

האם את מאובחנת במיאסטניה כמו אביך ?

מה בעצם שאלתייך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מי מאבחן את המחלה

עינת רפאלי
    28/04/2017

יש לי קשיי הירדמות , נהיגה, אכילה , דיבור לפעמים מנוחה עוזרת ולפעמים לא, יש לי בעיה של בלוטת מגן (אני עם טיפול תרופתי), יש לי כאבים של השרירים בעיקר של הצוואר, קשה לי להרים ידיים לפעמים קשה לנעול נעלים עשו לי סיטי צוואר וסיטי ראש כרגע לא מאשרים לי אם אריי עשו לי E.M.G שם גילו איחור בתגובה של השריר עשו לי בדיקות עיניים ורק אחרי שהעין מתעייפת יש כפר ראייה רצו לעשות לי משקפים עם פריזמה כרגע אין לי אבחון בדרך כלל תנועה או תזוזה עוזרת יותר ממנוחה או שכיבה גם רכיבה על אופניים יותר קלה לי כרגע
    אבל אין לי איבחון אני כבר הבנתי שזאת כנראה המחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו