מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי מאבחן את המחלהרפאלי עינת22/04/2017
אבי חולה במיאסטנה ואני רציתי לחדש רישיון נהיגה גילו כפר ראיה ואז חיפשתי פיתרון לשרירי עיניים חלשים ומסתבר שפשוט לא אובחנתי כפי הנראה נולדתי כך כי בתור ילדה היו קשיים מוטוריים הן הגסים והן העדינים, אני שולטת במחלה כי אני מאוד איטית הוגדרתי כלקוית למידה הרבה שנים קשה לי לנהוג ואני מרגישה בהשרדות כרגע כשמאוד כואב לי אני מקפיצה לחצי דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה
משה פיק22/04/2017שלום עימת,
לא הבנתי . . . . מה שאלתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה
משה פיק25/04/2017שלום עינת,
האם את מאובחנת במיאסטניה כמו אביך ?
מה בעצם שאלתייך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מי מאבחן את המחלה
עינת רפאלי28/04/2017יש לי קשיי הירדמות , נהיגה, אכילה , דיבור לפעמים מנוחה עוזרת ולפעמים לא, יש לי בעיה של בלוטת מגן (אני עם טיפול תרופתי), יש לי כאבים של השרירים בעיקר של הצוואר, קשה לי להרים ידיים לפעמים קשה לנעול נעלים עשו לי סיטי צוואר וסיטי ראש כרגע לא מאשרים לי אם אריי עשו לי E.M.G שם גילו איחור בתגובה של השריר עשו לי בדיקות עיניים ורק אחרי שהעין מתעייפת יש כפר ראייה רצו לעשות לי משקפים עם פריזמה כרגע אין לי אבחון בדרך כלל תנועה או תזוזה עוזרת יותר ממנוחה או שכיבה גם רכיבה על אופניים יותר קלה לי כרגע
אבל אין לי איבחון אני כבר הבנתי שזאת כנראה המחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)