מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך חיים ועובדים עם מיסטניה?מרי אביבי24/09/2017
שלום!אובחנתי כסובלת ממיסטניה גרביס בחודש יוני. בחודש יולי עברתי ניתוח להסרת גידול ובלוטת הטימו.מיועדת לקבל הקרנות(גודל הגידול-10 סמ).יש לי קושי בדיבור ובבליעה. אני במקצועי עובדת סוציאלית והדיבור הוא כלי העבודה שלי. עם מסטינון אני איכשהו מעבירה את היום אבל מאד קשה והסימנים מאד בולטים. אשמח לדעת אם יש לכם עצה בשבילי. אני מפחדת שיחליטו שלא אוכל להמשיך לעבוד מכוון שכשאני בישיבה ואני צריכה להתבטא באריכות אין לי אפשרות. הלשון "מתבלבל" והדיבור שלי חרישי יותר ולא מובן.מאד מאד קשה לי עם המצב.האם יש למישהו רעיון מה עושים?אני זקוקה לעבודה לפרנסתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה עם מחלת מיאסטניה
משה פיק25/09/2017שלום מרי
לצערי איני איש בשורות,
לפי תיאורך המחלה נמצאת במצב פעיל וכפי שאת פועלת המחלה תלך ותחמיר יותר מיום ליום.
מחלת מיאסטניה נדרשת לפסקי זמן למנוחה של פעילות שרירים ואם הם לא מקבלים את מנוחתם (הפסקת פעילות לפרקי זמן קצרים) מצבם ילך ויחמיר.
את חייבת נוירולוג טוב שידריך אותך ויספק לך תרופות עד שמצב המחלה יתאזן (זו מחלה לא יציבה שעלולה להחמיר או להטיב ב "גלים") .
לא מעט חולי מיאסטניה נאלצו להחליף מקצוע עקב התפרצות המחלה וזאת בעזרת קבלת נכות מהביטוח הלאומי ועזרתם בלימוד מקצוע חדש שאינו דורש הפעלת שרירים מסיבית.
אם את מעוניינת בעזרתי , צרי אתי קשר במייל (כתובת הדוא"ל שלי נמצאת באתר) או בטלפון 09-7727060* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה וחיים עם מסטניה גרביס
מרי25/09/2017שוב אני. שכחתי לציין שאני בת 63 וחשוב לי לעבוד כדי לשמור על שפיות ועל פרנסה. ראיתי ניורולוגים מומחים מהטובים בארץ שהתייחסו למחלה ולסמפטומים בנתינת תרופות מקלות.ואומרים שצריך סבלנות.האם יש מישהו שניתן לדבר איתו שעוזר בהתאגנות של החיים?אני בתוך העבודה שלי עברתי לתפקיד הרבה יותר "רגוע" ומשרדי ללא קבלת קהל כמעט ובכל זאת התסמינים הם נוכחים מאד.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתארגנות של החיים
משה פיק25/09/2017עובדת סוציאלית (שאת כזו) מטפלת בנושאים כאלה.
ברפואה מטפלים במחלה בכדי לאזן אותה , לכן הפניה לנוירולוגים בשאלה זו אינה במקומה.
הגעת לכתובת הנכונה בנושא זה, אני מוכן לספק לך את הכלים בכדי שתדעי מה לעשות ומה לא לעשות בניהול חייך
צרי איתי קשר טלפוני אם את מעוניינת בכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)