איך מתייחס המעסיק לMG ולהשלכותיה?-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתייחס המעסיק לMG ולהשלכותיה?-
    מאסקית
    23/05/2008

במשך תקופה ארוכה הרגשתי תשושה כל היום, עבדתי לאט.
    לפעמים היו ימים של ראיה כפולה, ונאלצתי לצאת מוקדם מהעבודה.
    היו כמה חודשי העדרות בגלל אישפוז ממושך.
    ועכשיו, עם קבלת האימוראן, מערכת החיסון מדוכאת, כשאני סוף סוף מרגישה שיש לי המון כוח,
    אני כל הזמן חולה!
    עכשיו אני עם אנגינה, מקבלת אנטיביוטיקה תותחית, כבר שמונה ימים במיטה, ועוד לא רואה את הסוף של האנגינה.
    איך אפשר לעבוד ככה?
    אני שכירה אצל מעסיק גדול, אבל אני לא יודעת כמה גדולה תהיה סבלנות ההנהלה, והחברים שלי לצוות.

אשמח מאד לשמוע איך אתם מסתדרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעסיק ומיאסטניה -

משה פיק
    23/05/2008

שלום מאסקית,
    אני הייתי במצבך לאחר פריצת המחלה, עבדתי אצל מעסיק פרטי שהלך איתי דרך ארוכה, הבין את מצבי ונתן לי זמן לראות איך יתפתחו הענינים. לאחר שעבודתי הייתה ללא שעות מוגדרות ומחויבות ללקוחות (טכנאי שרות למחשבים גדולים בבנקים, חברות ביטוח, חברות נסיעות וכו.) עברתי לעבוד לפי מה שהמחלה איפשרה לי ובמשך שנה וחצי עבדתי רק מספר מועט של שעות ביום מבלי לצאת ללקוחות עצמם (לא הייתי מסוגל לנהוג עקב DV).
    היות והיה לי ביטוח של אבדן כושר, וקיבלתי 100% נכות כושר עבודה הגעתי להסכם עם המעביד ויצאתי לפרישה מוקדמת. חולים צעירים שרחוקים מגיל הפרישה יכולים לקבל נכות ואז ביטוח לאומי תומך בהם לשנות מקצוע שיותר קל להתמודד איתו ועם המחלה.
    ישנם חולים שעוברים לחצי משרה ומקבלים בנוסף קצבת נכות.
    כל אדם הוא שונה, אצלי הטיפול במחלה היתה העדיפות הראשונה וקיבלתי את הדין.

בהצלחה בבחירה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי -

אנה חיה
    27/05/2008

אני מאוד רוצה להגיש תביעה לאחוזי נכות בביטוח לאומי. נכון להיום אני עובדת משרה חלקית {114 שעות בחודש} כמובן שהסיבה שאני לא יכולה לעבוד יותר היא מיאסטניה.
    איך אני עושה את זה ומה הסיכוי שלי לקבל השלמת הכנסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת הכנסה, ביטוח לאומי -

משה פיק
    27/05/2008

שלום אנה,
    מה שאת צריכה הוא להגיש בקשה לביטוח לאומי לוועדה ל "נכות כללית".
    תצרפי את כל הניירת שיש לך לגבי המחלה + תלושי משכורת.
    מה הסיכויים לקבל "קצבת נכות" תלויה בגורמים נוספים על המחלה עצמה כגון: מה עבודתך, גילך, השכלתך וכו'.
    הדברים נקבעים ע"י הוועדה הרפואית (נוירולוג) וועדה נוספת עם גורמים שונים (כגון, עובדת סוציאלית) שלא תמיד מבקש הבקשה נמצא בה פיזית.
    אם התוצאה בסופית שתקבלי לא תראה לך, את יכולה להגיש ערעור.

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לאומי -

אנה חיה
    27/05/2008

משה: האם לדעתך ולפי ניסיונך כדאי לי לפני הועדה לגשת לרופא מומחה מתחום הנירולוגיה במטרה להגיש חוות דעת של מומחה לועדה?
    כמו כן אני נמצאת במצב של "יציב"- לוקחת תרופות : מסטינון, פרדניסון אבל לא היתי מאושפזת כבר שנתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה לנכות כללית (אנה) -

משה פיק
    27/05/2008

שלום אנה,
    אם יש לך אבחנה מאושרת למיאסטניה אינך צריכה להביא כל חוות דעת של מומחה.
    בוועדה יושב נוירולוג שצריך לאשר שיש לך מיאסטניה ומשם המלצתו עוברת לוועדה מישנית שתיקבע את "אחוז הנכות" ואחוז ה "אי כושר עבודה" שתקבלי.
    בוועדה הם לא מצפים שתגיעי במצב קשה, הנוירולוג יודע שהמחלה אינה חמורה כל הזמן וישנם זמנים שחולה מיאסטניה נראה בריא לחלוטין...... אולם הוא בכל מקרה חולה מיאסטניה וזו צריכה להיות המלצתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו