רכישה של מחולל חמצן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישה של מחולל חמצן
    2neders
    10/03/2018

שלום לידידי חולי המיאסטניה
    לאחר 9 שנים של המחלה עם עליות ומורדות הגעתי למצב שלא מסתדר ללא תגבור של חמצן .לקחתי מחולל חמצן זמנית מ"יד שרה" גדול ודי מגושם ,אני מעוניין לרכוש משהו נייד יותר :גם לרכב גם לקולנוע וגם להליכה ליד הבית .
    והשאלה לחברי המשתמשים על המלצה למכשיר מסויים שמכירים שאפשר לרכוש עצמאית ללא תלות בקופ"ח אפילו דרך אי ביי או יבוא אחר אשמח לעזרא בנדון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישה של מחולל חמצן

הוספת תגובה

• חמצן למיאסטניה ?

משה פיק
    10/03/2018

מה הקשר בין חמצן למיאסטניה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר בין חמצן למיאסטניה

2neders
    11/03/2018

יש לי קוצר נשימה ונראה כאילו שריר החזה לא מצליח לפתוח מספיק את בית החזה ותוספת של חמצן מחזיר אותי לנשימה נורמלית .באם אינני טועה ראיתי גם את חברתנו לפורום עליסה
    משתמשת במחולל ואולי גם ערן משה יכול לעזור בתשובה לשאלה
    ותודה לעונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמצן למיאסטניה

משה פיק
    12/03/2018

התופעה שאתה מתאר אינה מוכרת לי.

לפי מיטב הבנתי מתן חמצן לחולה מיאסטניה (מה שמבצעים פולמונולוגים שאינם מבינים במיאסטניה כאשר חולה מיאסטניה מגיע לחדר מיון עם בעיות נשימה) .

בעיית נשימה נגרמת לחולה מיאסטניה אם השריר שהחולה מנסה להפעיל בכדי למלא את בית החזה באוויר (שאיפה) ולאחריה הוצאת האוויר מבית החזה (נשיפה) להוצאת ה CO2 נפגע מהמחלה ונחלש.

במצב זה יש לעזור לשריר להתחזק (לחולה יש בעיית אוורור ולא בעיית חמצון) וזאת מבצעים בעזרת התחברות למכשיר BPAP

עליסה וערן אינם נמצאים בפורום זה . . . תוכל למצאם בפייסבוק

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו