מיאסטניה גרביס לתינוק בן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיאסטניה גרביס לתינוק בן חצי שנה
    רחל
    04/06/2018

שלום וברכה! רציתי לשאול יש לי תינוק בן חצי שנה שנולד עם פטוזיס ועבר ניתוח להרמת העפעף. חוץ מיזה הוא משתעל המון המון ועשינו לו כמה פעמים צילום חזה ובכל פעם שעשינו הם הדגישו שיש לו תימוס מוגדל הוא גם עדיין לא מתהפך אבל נראה ממש בסדר התפתחותית. לאור הנ"ל האם יש מקום לחשוד במחלה זו ואם כן מה עושים? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיאסטניה

משה פיק
    05/06/2018

שלום רחל,
    קיימת אפשרות שהתינוק חולה במיאסטניה עקב סימנים של נפילת עפעפיים וטונוס שרירים חלש (לא מתהפך) במיקרה של מיאסטניה מרגישים גם חולשה ביניקה.
    אני לא קובע אם יש לו מיאסטניה או לא . . . . זה יקבע נוירולוג ילדים שאליו את צריכה לפנות.
    אם את מעוניינת בעזרתי , שילחי לי דוא"ל (הכתובת באתר) עם האינפורמציה שאני מבקש ואתן לך את המלצותיי (הלא רפואיות ) בכדי שתתחילי במהלך זהוי המחלה. האינפורמציה תיראה רק בעיניי ולא תופץ בשום דרך לאף אחד נוסף.
    שמך המלא, שם התינוק , כתובת, קופ"ח,
    מי המליץ ומהיכן לבצע ניתוח להרמת העפעף ?
    תימוס גדול הוא מצב נכון לתינוק בן חצי שנה והוא נשאר גדול עד גיל הבגרות המינית (16 -17) שאז הוא מסיים את תפקידו בהשתתפותו בבניית המערכת החיסונית ומתחיל להצטמק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך על התינוק

רחל
    05/06/2018

תודה על התשובה המהירה אני באמת אצור איתך קשר רק עוד שאלה אם הגדלה של תימוס זה נורמלי למה זה מודגש בצילומים לאף ילד לא ראיתי שזה רשום גם לא לילדים בגיל הזה שעשו צילום? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• jתימוס

משה פיק
    06/06/2018

אין לי מושג מדוע בדקו את מצב התימוס לילד בן 1/2 שנה .

אין לי מושג מה הגודל של התימוס צריך להיות בגיל זה.

התימוס היא בלוטה שמשתתפת בבניית המערכת החיסונית ובגיל קטן היא יחסית הכי גדולה (ביחס לגוף) כאשר היא מסיימת את תפקידה בגיל הבגרות המינית (17 - 16) ומתחילה להצטמק עד שבגיל הבגרות היא "נעלמת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו