מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צניחת כפות הרגליים -גל27/05/2008
הייתי שמחה לקבל מידע על תופעת צניחת כפות הרגליים, ואיך אפשר ל"טפל" או להקל על מצב זה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת כפות רגליים -
ערן משה27/05/2008גל שלום
לצערי אני סובל מהתופעה הזו וזה בגלל חולשת השרירים המחזיקים את כף הרגל, בניגוד למצבים כמו אירוע מוחי בהם יש שיתוק של השרירם הנ"ל בעקבות פגיעה בעצבוב שלה. אצלי הרגל צונחת הצידה בזמן שכיבה אך בזמן הליכה אני פשוט נתקל בדברים כי קשה להרים את האצבעות עם הרגל, אי לכך אני משתמש בסדים פיניים- סוליה מפלסטיק הנכנסת לנעל וצמודה למט ברזל הנקשר מסביב לשוק עם רצועה, מתרגלים לזה וזה ממש עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן צניחת כפות רגליים -
גל28/05/2008האם מצב זה של חולשה, הוא כמו "כל" המחלה, פעם מורגש ופעם פחות, או נעלם וחוזר שוב בימים פחות טובים או קיים כל הזמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניחת כפות רגליים -
ערן משה28/05/2008אצלי המצב הוא כל הזמן, אבל יש ימים יותר גרועים בהם החולשה יותר קשה ויש ימים טובים יותר, בהתחלה כלל לא הרגשתי ואורטופד שעבדתי איתו אמר לי שיש לי רגל צנוחה ומאז יש לי את המדרסים. חוץ מזה שת יודעת שאין 2 חולי מיאסטניה שהם אותו דבר, אז אצל אחד זה יותר ואצל השני זה פחות, אחד מתייחס לזה בצורה כזו והשני אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניחת כפות רגליים -
ערן משה28/05/2008מה שחשוב הוא לטפל בעניין כי אפשר ליפול בגלל שנתקלים בדברים וזה מתחיל להיות סיפור עם כל מיני סיבוכים אפשריים שחולים כמונו לא צריכים אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למשה -
יעל30/05/2008משה שלום
לפי הסימנים שתארת, גם לי כף הרגל נוטה הצידה, וכשאני נועלת נעליים. אני מרגישה שלא תופסת אותי הנעל בעיקר מאחורי העקב. כתבת שיש לך סד יפני, ורצועה שתופסת. היכן קנית אותם? והאם צריך הפנייה מרופא אורטופד או נירולוג? גם אני סובלת ממיאסטניה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לערן (רגל נוטה) -
משה פיק30/05/2008ערן,
השאלה של יעל מופנת אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל -
ערן משה30/05/2008ראשית שמי ערן (משה זה שם משפחה).
לענינינו- כפי שהסברתי צניחת כף הרגל במיאסטניה זה בגלל חולשת השרירים, שם הסד הוא סד פיני ויש לקבל על כך מרשם מאורטופד ע"מ שהקופה תאשר. המציק הוא שהקופה מאשרת רק סד אחד בשנה (זה לא משנה שיש לך שתי רגליים), לאחר לחצים וקצת צעקות קיבלתי אישור גם לרגל השנייה, כלומר עשיתי מראש אבל את ההחזר קיבלתי אח"כ.
לדעתי חשוב מאד כדי למנוע נפילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)