מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכולם -מיכל27/05/2008
מנסיונם של אחרים רציתי לדעת 2 דברים
1 מחר בבוקר אני אמורה לעבור בדיקת EMG בידים וברגלים רציתי לדעת אם היא נוראית כמו מסביב לעין כי בפעם הקודמת ממש לא הייתי מסוגלת לעמוד בכך.
2 האם הגיוני שיש יום שבו אפשר לחשוב שהכל טעות כי הדברים מתנהלים פחות או יותר אותו דבר לעומת ימים שבכל אבל הכל קשה כמו ללכת או אפילו לנשום חופשי(לא בצורה דרסטית) ובכל זאת אשמח לקבל את תשובותיכם
להתראות ובהצלחה לכולם מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מאובחנת (מיכל) -
משה פיק27/05/2008שלום מיכל,
אני אשיב לך על שתי השאלות ביחד, היות וזה מכלול אחד משותף.
כפי שאני מבין עדיין אין לך אבחנה.
קשה לי להאמין שבדיקת EMG בגפיים תוכל לתת תשובה אם את אכן חולת מיאסטניה ולכן אני מציע לך ללכת לרופאים הטובים ביותר כדי לקבל אבחנה ובמהירות כדי שתוכלי לקבל טיפול.
כל זמן שאינך מקבלת טיפול אם אכן את חולת מיאסטניה הסימפטומים ילכו ויחמירו וזה לא בלתי סביר שיום אחד תרגישי טוב וביום למחלת "על הפנים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל -
ערן משה28/05/2008קודם כל בדיקות ה- EMG לא נוראות, יש הרבה יותר גרועות, שנית סביר מאד שיש ימים טובים יותר וימים גרועים מאד, זה אופיה של המחלה.בדיקת ה- SFEMG היא רק בדיקת עזר וגם היא לא ספציפית לחולי מיאסטניה, יש מחלות נוספות שהיא חיובית בהן. הבדיקה היחידה שהיא ספציפית היא נוגדנים לאצטיל כולין או למאסק ואם הן שליליות ייתכן שאת פשוט סרונגטיב כמו כמה מאיתנו אך עדיין חולת מיאסטניה, הבעיה היא שרופאי המדינה לא יודעים להתמודד עם חולי סרונגטיב. וגם אם מסטינון יעזור לך יגידו שיש מחלות נוספות שהמסטינון עוזר. אי לכך כמו שמשה אמר פני לפרופסור אברמסקי בהדסה באופן פרטי (שר"פ) עם כל הבדיקות שבידך ותראי מה שיש לו לאמר. אל תוותרי ותדרשי טיפול מהיר במחלתך אחרת תחמיר וההתאוששות תלויה במצב ממנו את מתחילה לכן פעלי בהקדם עם כל הקושי בכך.
בהצלחה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)