למשה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה -
    מיכל
    28/05/2008

קודם כל באמת תודה על ההתיחסות אבל נניח שבאמת לא יכלו לאבחן כן או לא אחרי EMG מה אני אמורה לעשות ומה בדיוק לדרוש כדאי לדעת בוודאות ולהמשיך אם צריך בכיוון אחר פשוט ההרגשה החלשה הזאת ואי יכולת פתאום לעשות דברים שלפני כמה חודשים עשית בקלות משגעת .
    תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למשה -

הוספת תגובה

• אבחנה (מיכל) -

משה פיק
    28/05/2008

שלום מיכל,
    אם איני טועה, תוצאת בדיקת הדם לנוגדנים אצלך הייתה שלילית (תקני אותי אם אני טועה).
    אם אכן את Sero-Neg, את צריכה לעבור בדיקת דם נוספת, לנוגדני MuSK.
    בדיקת SFEMG יכולה לאשר לך אבחנה סופית. בדיקה זו חייבת להתבצע ע"י נוירולוג מנוסה בבדיקות מסוג זה ובד"כ אם הן מתבצעות בשרירי העינים (האם יש לך בעיה בעינים ? ). אם כן תפני לבדיקה זו לפרופ. שדה בביה"ח וולפסון - חולון.
    בדיקה נוספת היא זריקת טנסילון שמתבצעת אך ורק בביה"ח חולים.
    אם יש לך רופא שחושב שיש לך מיאסטניה ועדיין את בתהליך אישור אבחנה , הוא יכול לתת לך מסטינון לראות אם תרגישי הקלה בסימפטומים.
    כפי שכבר כתבתי קודם. אם יש לך מיאסטניה את חייבת להתחיל טיפול היות וכל יום שעובר ללא טיפול יכול להחריף את המחלה.
    אם אין לך רופא שאת יכולה לסמוך עליו פני לפרופ. אברמסקי בביה"ח הדסה ירושלים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה -

מיכל
    28/05/2008

הבדיקת הנוגדים יצאה 0.1 . ובדיקת עיניים יצאה תקינה רק שצנח העפעף ואחרי עמוד שניים אין לי כבר שום אפשרות להמשיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו