מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה -מיכל28/05/2008
קודם כל באמת תודה על ההתיחסות אבל נניח שבאמת לא יכלו לאבחן כן או לא אחרי EMG מה אני אמורה לעשות ומה בדיוק לדרוש כדאי לדעת בוודאות ולהמשיך אם צריך בכיוון אחר פשוט ההרגשה החלשה הזאת ואי יכולת פתאום לעשות דברים שלפני כמה חודשים עשית בקלות משגעת .
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה (מיכל) -
משה פיק28/05/2008שלום מיכל,
אם איני טועה, תוצאת בדיקת הדם לנוגדנים אצלך הייתה שלילית (תקני אותי אם אני טועה).
אם אכן את Sero-Neg, את צריכה לעבור בדיקת דם נוספת, לנוגדני MuSK.
בדיקת SFEMG יכולה לאשר לך אבחנה סופית. בדיקה זו חייבת להתבצע ע"י נוירולוג מנוסה בבדיקות מסוג זה ובד"כ אם הן מתבצעות בשרירי העינים (האם יש לך בעיה בעינים ? ). אם כן תפני לבדיקה זו לפרופ. שדה בביה"ח וולפסון - חולון.
בדיקה נוספת היא זריקת טנסילון שמתבצעת אך ורק בביה"ח חולים.
אם יש לך רופא שחושב שיש לך מיאסטניה ועדיין את בתהליך אישור אבחנה , הוא יכול לתת לך מסטינון לראות אם תרגישי הקלה בסימפטומים.
כפי שכבר כתבתי קודם. אם יש לך מיאסטניה את חייבת להתחיל טיפול היות וכל יום שעובר ללא טיפול יכול להחריף את המחלה.
אם אין לך רופא שאת יכולה לסמוך עליו פני לפרופ. אברמסקי בביה"ח הדסה ירושלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה -
מיכל28/05/2008הבדיקת הנוגדים יצאה 0.1 . ובדיקת עיניים יצאה תקינה רק שצנח העפעף ואחרי עמוד שניים אין לי כבר שום אפשרות להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)